Μαθήματα νοοτροπίας από τον Κάρι: «Δεν… ζητιανεύουμε για την μπάλα στην επίθεση» (vid)

Μαθήματα νοοτροπίας από τον Κάρι: «Δεν… ζητιανεύουμε για την μπάλα στην επίθεση» (vid)

Ο Στεφ Κάρι μιλώντας σε νεαρές παίκτριες μπάσκετ, μοιράστηκε μαζί τους μερικά από τα μυστικά του για το πως πρέπει κανείς να κινείται όταν η ομάδα του επιτίθεται.

Ο Στεφ Κάρι είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους και πιο επιδραστικούς παίκτες στο NBA την τελευταία δεκαετία, αλλάζοντας τον τρόπο που παίζεται πλέον το μπάσκετ μέσα από τους εκπληκτικούς Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς των οποίων είναι ο αδιαμφισβήτητος αγωνιστικός ηγέτης.

Ο τρόπος που επιτίθεται, ξεμαρκάρεται, κόβει προς το καλάθι και σουτάρει είναι πραγματικά υποδειγματικός και τον βοήθησε να κάνει μια πολύ μεγάλη καριέρα χωρίς να έχει τα σωματικά προσόντα που έχει η πλειοψηφία των ανταγωνιστών του.

Διαβάστε επίσης: Γιατί θα ήθελε στον Ολυμπιακό τον Μάικ Τζέιμς ο Παπανικολάου… (vid)

Ο Κάρι αν και βρίσκεται εν μέσω της off season δεν σταματάει να ασχολείται με το μπάσκετ, έχοντας οργανώσει ένα προπονητικό camp για νεαρούς αθλητές, μαθαίνοντάς τους τα μυστικά του αθλήματος. Κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του λοιπόν σε μια ομάδα κοριτσιών που έπαιζε μπάσκετ, τους εξήγησε τη σπουδαιότητα του να κινείται κανείς σωστά όταν επιτίθεται η ομάδα του, έχοντας πολλές επιλογές είτε να «κόψει» μέσα, είτε να ανοιχτεί και να δώσει πλάτος στην επίθεση κλπ…

Τους συνέστησε όμως ένα και μόνο πράγμα να μην κάνουν ποτέ όταν αγωνίζονται. Να μην ζητούν με επιμονή από τον χειριστή να τους πασάρει την μπάλα, ενέργεια την οποία χαρακτήρισε ως την χειρότερη που μπορούν να κάνουν κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης της ομάδας τους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ