Προσθαφαιρέσεις στους Κινγκς του Βεζένκοφ

Προσθαφαιρέσεις στους Κινγκς του Βεζένκοφ

Οι Σακραμέντο Κινγκς του Σάσα Βεζένκοφ προχώρησαν σε μία προσθήκη και δύο αποχωρήσεις λίγες εβδομάδες πριν από το training camp.

Οι Σακραμέντο Κινγκς προχώρησαν σε μερικές προσθαφαιρέσεις για να διαμορφώσουν το ρόστερ τους για την αρχή της σεζόν.

Ξεκινώντας με τις προσθήκες, ο πρώην παίκτης του Περιστερίου (2020-2021), Τζόρνταν Φορντ, θα έχει την ευκαιρία να καθιερωθεί στο ρόστερ της ομάδας του Μάικ Μπράουν μέσω του training camp deal που υπέγραψε. Ο Αμερικάνος γκαρντ αγωνίστηκε πέρυσι στην θυγατρική ομάδα, Στόκτον Κινγκς, όπου είχε 14.7 πόντους (40.4% τρίποντα), 2.1 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ και 1.1 κλεψίματα σε 32 παιχνίδια όντας βασικό στέλεχος.

Διαβάστε επίσης: Oι ακριβότερες ομάδες στο Europa League: Πρώτος από την Ελλάδα ο Ολυμπιακός – Πού βρίσκονται ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, οι Νέρλενς Νοέλ και Νέιμας Κέτα αποδεσμεύτηκαν και πλέον κυκλοφορούν ως ελεύθεροι διαμορφώνοντας έτσι την τριάδα στο «5». O Ντομάντας Σαμπόνις είναι αναμφισβήτητα ο βασικός σέντερ με τον Άλεξ Λεν και Τζαβέιλ ΜακΓκι, ο οποίος υπέγραψε πριν λίγες μέρες ως ελεύθερος, να βοηθάνε από τον πάγκο. Πως επηρεάζεται όμως ο Σάσα Βεζένκοφ από αυτή την εξέλιξη;

Η κατάσταση του πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού δεν αλλάζει και παραμένει έτσι όπως έχει. Έχοντας ήδη ειπωθεί τα καλύτερα για αυτόν από τον σταρ της ομάδας, Ντε Άρον Φοξ, ο Βεζένκοφ έχει ήδη «κερδίσει» την εμπιστοσύνη από το προπονητικό staff και θα προσπαθήσει να παλεύει για κάθε λεπτό συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ