Πέρασε στην αντεπίθεση ο Εμπίντ: «Ποιος είπε ότι μας ξεπέρασαν Μπακς και Σέλτικς;»

Πέρασε στην αντεπίθεση ο Εμπίντ: «Ποιος είπε ότι μας ξεπέρασαν Μπακς και Σέλτικς;»

Ο Τζοέλ Εμπίντ διαφώνησε έντονα με όσους θεωρούν ισχυρότερα φαβορί τους Μπακς και τους Σέλτικς από τους Σίξερς για την Ανατολική Περιφέρεια.

Τι και αν ο Τζέιμς Χάρντεν πιέζει όσο τίποτα για να γίνει ανταλλαγή; Ο Τζοέλ Εμπίντ δεν χάνει την πίστη του στους Σίξερς, διαφωνώντας κάθετα με όλους αυτούς οι οποίοι θεωρούν ισχυρότερα φαβορί για την Ανατολή τους Μπακς και τους Σέλτικς.

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι μόνο η διαφορά από ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, είναι και το 22-2

«Ποιος είπε ότι μας ξεπέρασαν οι Μπακς και οι Σέλτικς; Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να δούμε! Μπορείς να κάνεις ό,τι θες εκτός γηπέδου, αλλά και πάλι πρέπει να βγεις και να βάλεις τη μπάλα στο καλάθι. Πιστεύω ότι σε όποια ομάδα κι αν είμαι, θα έχουμε πάντα μία ευκαιρία. Πρέπει απλά να είμαστε και λίγο τυχεροί. Να είμαστε υγιείς και να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα», τόνισε ο Καμερουνέζος άσος, που αναδείχθηκε MVP της κανονικής περιόδου την περασμένη σεζόν.

Όσο για την επανάσταση του Τζέιμς Χάρντεν, είπε: «Είναι δυσάρεστο αυτό που συμβαίνει. Ο στόχος ήταν να είμαστε μαζί και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα πρωτάθλημα. Ο Τζέιμς είναι πραγματικά πολύ καλός παίκτης και τον θέλουμε στην ομάδα. Αν είναι εδώ, φοβερά! Τον θέλουμε κοντά μας. Αν όχι, θα συνεχίσουμε να έχουμε μια δουλειά να κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ