Πίστονς – Μπακς 135-141: Λίλαρντ και Γιάννης γλίτωσαν από το… κάζο τα «ελάφια»

Πίστονς – Μπακς 135-141: Λίλαρντ και Γιάννης γλίτωσαν από το… κάζο τα «ελάφια»

Μπορεί να είχαν σε τρομερή μέρα τους Ντέιμιαν Λίλαντ και Γιάννη Αντετοκούνμπο, όμως οι Μπακς ζορίστηκαν πολύ κόντρα στους Ντιτρόιτ Πίστονς, παίρνοντας πάντως της νίκη με σκορ 141-135.

Μπορεί να αντιμετώπιζαν τη χειρότερη ομάδα στο ΝΒΑ, όμως οι Μιλγουόκι Μπακς τα… είδαν όλα κόντρα στους Ντιτρόιτ Πίστονς, τους οποίος και νίκησαν με την… ψυχή στο στόμα εκτός έδρας, επικρατώντας με το χορταστικό 141-135.

Τα «ελάφια» τα χρειάστηκαν κόντρα στα «πιστόνια» αφού δεν μπορούσαν ουσιαστικά να ξεφύγουν και να χτίσουν μια καλή διαφορά, ενώ βρέθηκαν ακόμα και πίσω στο σκορ στα μέσα της τέταρτης περιόδου. Ωστόσο, βρήκαν τις λύσεις και μπόρεσαν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Κορυφαίος για την ομάδα του Ουισκόνσιν ήταν ο Ντέιμιαν Λίλαρντ που σταμάτησε στους 45 πόντους, μαζί με 11 ασίστ. Εξαιρετικός και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που έφτασε μια ανάσα από το τριπλ-νταμπλ, καταγράφοντας 31 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Από την άλλη πλευρά, ο Άλεκ Μπερκς είχε 33 πόντους και Οζάρ Τόμπσον 22.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Πίστονς να είναι άκρως ανταγωνιστικοί και να παίρνουν μια μικρή διαφορά, κλείνοντας την πρώτη περίοδο στο +4 με το 38-34. Οι Μπακς είχαν άμεσα απάντηση στο δεύτερο δωδεκάλεπτο και βρήκαν τις λύσεις για να κλείσουν το ημίχρονο όντας μπροστά στο σκορ με το 70-67.

Στην τρίτη περίοδο το ματς παρέμεινε κλειστό, όσον αφορά τις διαφορές, αφού οι επιθέσεις πετούσαν… φωτιές, με τα «ελάφια» φτάνουν στο +5 (103-98). Το τελευταίο δωδεκάλεπτο επεφύλασσε αρκετές συγκινήσεις, με τους Πίστονς να κάνουν τελευταία τους αντεπίθεση και περνούν μπροστά. Λίλαρντ και Γιάννης όμως είχαν άλλη άποψη και με κομβικά καλάθια έδωσαν τη νίκη στην ομάδα τους.

Τα δωδεκάλεπτα: 38-34, 67-70, 98-103, 135-141

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ