Δίνουν Λάουρι για Ντράγκιτς οι Ράπτορς

Δίνουν Λάουρι για Ντράγκιτς οι Ράπτορς

Η νέα αποτυχία των Ράπτορς στη φετινή σεζόν στο ΝΒΑ, τους ωθεί σε μεγάλες αλλαγές που περιλαμβάνουν το «σπάσιμο» του διδύμου Λάουρι – ΝτεΡόζαν.

Μπορεί οι Ράπτορς να τερμάτισαν πρώτοι στην Ανατολή, αλλά στα ημιτελικά των playoffs της Περιφέρειας… λιποθύμησαν κόντρα στους Καβαλίερς, επιβεβαιώνοντας όσους τους αποκαλούν losers.

Αυτή η σφαλιάρα φαίνεται έκανε τους ιθύνοντες της ομάδας του Τορόντο να αναζητήσουν μια αλλαγή. Σύμφωνα με το Bleacher Report λοιπόν, Ράπτορς και Μαϊάμι Χιτ έχουν στα σκαριά μια τράμπα που περιλαμβάνει τους Γκόραν Ντράγκιτς και Κέλι Όλινικ να γίνονται κάτοικοι Καναδά και τον 32χρονο Λάουρι να πηγαίνει στους Χιτ.

Ο Ντράγκιτς, πρωταθλητής Ευρώπης με τη Σλοβενία, είχε φέτος με το Μαϊάμι 17,3 πόντους και 4,8 ασίστ στα 75 ματς της κανονικής περιόδου και 18,6 πόντους και 4,6 ασίστ στα 5 ματς των Playoffs. Από την άλλη ο Όλινικ ανήκει στην κατηγορία του… τίμιου ρολίστα, προσφέροντας 11,5 πόντους και 5,7 ριμπάουντ στην κανονική περίοδο και 12,8 πόντους και 4,6 ριμπάουντ στα playoffs.

Από την άλλη ο Λάουρι που τα τελευταία χρόνια συνέθετε ένα από τα καλύτερα δίδυμα γκαρντ της Λίγκας με τον ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, είχε κάπως πεσμένα νούμερα τη φετινή σεζόν με 16,2 πόντους, 5,6 ριμπάουντ και 6,9 ασίστ στη regular season και 17,4 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 8,5 ασίστ στα playoffs.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ