Χοντραίνει η κόντρα Ρόκετς και Γουόριορς για τη διαιτησία (vid)

Χοντραίνει η κόντρα Ρόκετς και Γουόριορς για τη διαιτησία (vid)

Κάθε άλλο παρά Αμερική και ΝΒΑ θυμίζει η έντονη διαμάχη που έχει ξεσπάσει έχοντας στο επίκεντρο τη διαιτησία στο Γουόριορς-Ρόκετς, με τους Τεξανούς να ετοιμάζουν θεαματική απάντηση.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επικράτησαν των Χιούστον Ρόκετς στο Game 1 των ημιτελικών της Δύσης με 104-100, σε ένα δραματικό παιχνίδι που κρίθηκε στις τελευταίες κατοχές. Για πολλούς όμως και κυρίως για τους φιλοξενούμενους, κρίθηκε από τις αποφάσεις των διαιτητών.

Οι Ρόκετς εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για τον μη καταλογισμό φάουλ σε αρκετές προσπάθειες του Χάρντεν από το τρίποντο, με τους Γουόριορς να απαντούν πως ο Μούσιας με τον τρόπο που βάζει το κορμί του, κάνει επιθετικό φάουλ στον παίκτη που τον μαρκάρει.

Τι και αν όλη αυτή η κουβέντα για διαιτησία και ο αποπροσανατολισμός του κοινού από το μπάσκετ και το θέαμα εκνευρίζει τους αναλυτές και τους υπεύθυνους της Λίγκας; Οι Ρουκέτες ετοιμάζονται να πάνε την κόντρα αυτή στο… επόμενο επίπεδο.

Όπως το «The Athletic», οι Τεξανοί προετοιμάζουν ένα βίντεο με αναλύσεις και αριθμούς για την εύνοια που τυγχάνουν οι Γουόριορς στα παιχνίδια τους, ξεκινώντας από την περσινή μεταξύ τους σειρά στους τελικούς της Δύσης που κρίθηκε στο Game 7 με 4-3 υπέρ των μετέπειτα πρωταθλητών Γουόριορς. Στη σειρά αυτή όπως τονίζουν χαρακτηριστικά τους στερήθηκαν 93 πόντοι από τα 7ματς που έγιναν!

Όπως και να έχει αυτή η κόντρα που θυμίζει… ελληνικό πρωτάθλημα αποκτά επιπρόσθετο ενδιαφέρον αφού πλέον η κόντρα μαίνεται τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ