Μιλγουόκι Μπακς: Οι οιωνοί δείχνουν αποκλεισμό (pic)

Μιλγουόκι Μπακς: Οι οιωνοί δείχνουν αποκλεισμό (pic)

Οι Μιλγουόκι Μπακς δίνουν αγώνα επιβίωσης κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς, την ώρα που ο κόουτς Μπούντενχολζερ μετράει 4/4 αποκλεισμούς σε καταστάσεις win or go home.

Ξημερώματα Κυριακής (26/5) και ώρα 3:30, οι Μιλγουόκι Μπακς δοκιμάζονται στο Moda Center του Τορόντο. Αντίπαλοί τους οι τρομεροί Μπακς του Καουάι Λέοναρντ που έκαναν το k στην έδρα των Ελαφιών και σε περίπτωση νίκης προκρίνονται σε Τελικούς ΝΒΑ για πρώτη φορά στην Ιστορία τους.

Κλασικό ματς win or go home που λένε στο ΝΒΑ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του να καλούνται να πάρουν την εκτός έδρας νίκη για να φέρουν ξανά τη σειρά στο Γουισκόνσιν και να τα παίξουν όλα στο περίφημο Game 7.

Στην ιδέα των Game 7 και γενικότερα στα ματς τύπου win or go home άλλοι εξιτάρονται με την πρόκληση και άλλοι αγχώνονται αφού τους πλακώνει το διακύβευμα. Ένας από αυτούς φαίνεται να είναι και ο Γκρεγκ Μπουντενχόλζερ.

O 49χρονος είναι πολλά υποσχόμενος προπονητής που εξελίσσεται διαρκώς, έχοντας «αποφοιτήσει» από τους Σαν Αντόνιο Σπερς και το coaching staff του Γκρεγκ Πόποβιτς. Ωστόσο φαίνεται πως δεν τα πηγαίνει καλά σε τέτοιου είδους ματς καθώς μετράει 4/4 αποκλεισμούς!

Όλα αυτά βέβαια με τους αδύναμους σχετικά Ατλάντα Χοκς. Η αρχή έγινε όταν το 2014 αποκλείστηκε από τους Ιντιάνα Πέισερς στον πρώτο γύρο των playoffs, για να ακολουθήσει διπλός αποκλεισμός από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς τόσο στους Τελικούς της Ανατολής (2015) όσο και στους ημιτελικούς έναν χρόνο αργότερα (2016). Το… καρέ έκλεισε το 2017 όταν και πάλι στον πρώτο γύρο τα Γεράκια αποκλείστηκαν από τους Ουάσιγκτον Γουίζαρντς.

Η προϊστορία όπως βλέπετε πέφτει βαριά στον κόουτς Μπούντενχολζερ, αλλά οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Και όπως και να το κάνουμε όταν έχεις βάση αριθμών την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, είναι αποτυχία να χάσεις τέσσερα σερί ματς από τον αντίπαλό σου όσο αξιόλογος και αν είναι.

Εν αναμονή λοιπόν του εξαιρετικά κρίσιμου Game 6 στο Moda Center…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ