Ραζνάτοβιτς: «Ο Γιόκιτς είχε συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα, αλλά…»

Ραζνάτοβιτς: «Ο Γιόκιτς είχε συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα, αλλά…»

Ο γνωστός μάνατζερ αποκάλυψε ότι ο Σέρβος σέντερ πριν μετακομίσει στο ΝΒΑ και στους Ντένβερ Νάγκετς είχε συμφωνήσει με τους Μπλαουγκράνα, αλλά τελευταία στιγμή χάλασε η μεταγραφή του.

Στην αποκάλυψη ότι ο Γιόκιτς είχε συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα, αλλά λόγω… ατυχίας δεν αγωνίστηκε ποτέ με τα χρώματα των Μπλαουγκράνα προχώρησε ο γνωστός ατζέντης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα αποφάσισαν τελευταία στιγμή να ακυρώσουν τη συμφωνία με τον Σέρβο σέντερ, ο οποίος τελικά κατέληξε στους Ντένβερ Νάγκετς, μετά την πρόσληψη του Αρτούρας Καρνισόβας από την ομάδα του ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα, ο Ραζνάτοβιτς ανέφερε: «Καταρχάς είμαι χαρούμενος που είχε έρθει στη Μέγκα Μπεμάξ και είμαι πεπεισμένος ότι εάν ο Νίκολα δεν είχε έρθει στην ομάδα, τότε η καριέρα του θα ήταν εντελώς διαφορετική. Απλά, του πήρε λίγο χρόνο για να δείξει το πραγματικό του ταλέντο και αυτό τον χρόνο δεν θα τον είχε σε άλλες ομάδες. Μετά, καταλάβαμε ότι θα έπρεπε να περάσει λίγο καιρό στην Ευρώπη και στη συνέχεια να δοκιμάσει στο ΝΒΑ.

Είχε υπάρξει μία συμφωνία με την Μπαρτσελόνα. Όμως, προέκυψε μία ατυχία, η οποία στη συνέχεια αποδείχθηκε η καλύτερη που θα μπορούσε να του τύχει. Η ατυχία του έγινε στο τελευταίο του ματς πριν υπογράψει, όπου αγωνίστηκε μπροστά στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι στη συνέχεια αποφάσισαν την τελευταία στιγμή να ακυρώσουν τη συμφωνία! Έπειτα, ανέλαβε πόστο στους Νάγκετς ο Αρτούρας Καρνισόβας και ήταν πιο εύκολη η μετακίνησή του από τη Μέγκα στο ΝΒΑ…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ