Απίστευτη κακοδαιμονία για τους Γουόριορς, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ο Τόμπσον (vid)

Απίστευτη κακοδαιμονία για τους Γουόριορς, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ο Τόμπσον (vid)

Μετά τον Κέβιν Ντουράντ και ο Κλέι Τόμπσον τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο γόνατό του και αναμένεται να επιστρέψει στα παρκέ στις αρχές του 2020.

Πολλαπλά χαμένοι βγαίνουν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς από τη σειρά τελικών κόντρα στους Ράπτορς. Όχι μόνο έχασαν το πρωτάθλημα, αλλά καλούνται να διαχειριστούν και δύο πολύ βαθιές «πληγές».

Μετά τον Ντουράντ που βρίσκεται στα πιτς λόγω ρήξης Αχιλλείου και αναμένεται να επανέλθει στις αρχές της επόμενης χρονιάς, ήρθε και ο τραυματισμός του Τόμπσον να σοκάρει τον οργανισμό των Πολεμιστών.

Ο χαρισματικός σουτέρ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του Game 6 κόντρα στους Καναδούς. Έκανε μεγάλη προσπάθεια για να ξαναμπεί στο ματς αλλά οι πόνοι δεν τον άφησαν και αποχώρησε καταχειροκροτούμενος από το κοινό της Oracle Arena.

Ωστόσο μετά τη λήξη της αναμέτρησης και αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, έγινε γνωστό από τον Άντριαν Βονιαρόφσκι πως υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα επιστρέψει σε πλήρη αγωνιστική δράση στις αρχές του 2020 και αυτός.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ