Φήμες για ανταλλαγή και του Γουέστμπρουκ από τους Θάντερ (pic)

Φήμες για ανταλλαγή και του Γουέστμπρουκ από τους Θάντερ (pic)

Η ανταλλαγή του Πολ Τζορτζ από τους Θάντερ στους Κλίπερς φέρνει σε δύσκολη θέση την ομάδα της Οκλαχόμα, με τις φήμες περί ανταλλαγής και του Γουέστμπρουκ να αυξάνονται.

Ο Καγουάι Λέοναρντ αποφάσισε να μετακομίσει από τον Τορόντο στο Λος Άντζελες για λογαριασμό των Κλίπερς, πείθοντας μάλιστα και τον Πολ Τζορτζ να ζητήσει ανταλλαγή από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για να δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα υπό τις οδηγίες του Ντοκ Ρίβερς.

Ο «PG13» φαίνεται να πίεσε την διοίκηση των Θάντερ για να τον παραχωρήσει μέσω ανταλλαγής, κάτι που αιφνιδίασε την ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν η οποία πλέον έχει μείνει μόνο με έναν All Star στη σύνθεση της, τον Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Σύμφωνα όμως με κάποιες φήμες που κυκλοφορούν ανάμεσα σε ειδικούς του ΝΒΑ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο σύλλογος της Οκλαχόμα να επιδιώξει κάποια ανταλλαγή που θα περιλαμβάνει τον επί σειρά ηγέτη της ομάδας, τον Γουέστμπρουκ.

Αυτό θα έχει ως στόχο να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα και καλύτερα ανταλλάγματα μπορέσουν για να ξεκινήσουν να χτίζουν την ομάδα από την αρχή για να μπορέσει να φτάσει σε υψηλά επίπεδα και να κάνει κάτι καλό.

https://twitter.com/AlexKennedyNBA/status/1147412122856546305

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ