Πάει για extreme makeover η Οκλαχόμα, έδωσε και τον Γκραντ

Πάει για extreme makeover η Οκλαχόμα, έδωσε και τον Γκραντ

Άλλος ένας παίκτης από το ρόστερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ αποτελεί παρελθόν, με τον GM, Σαμ Πρέστι να έχει στα χέρια του πλέον ένα μεγάλο wage budget και πολλά draft picks.

Στην Οκλαχόμα φαίνεται πως η φυγή του Πολ Τζορτζ άνοιξε για τα καλά τον χορό τω αποχωρήσεων. Ο General Manager Σαμ Πρέστι, αφού έχασε τον Πολ Τζιορτζ δείχνει διατεθειμένος να παραχωρήσει και τον franchise player της ομάδας, Ράσελ Γουέστμπρουκ, κλείνοντας οριστικά έναν κύκλο.

Μέχρι να γίνει αυτό όμως, πρόλαβε να «διώξει» έναν ακόμα παίκτη από το τρέχον ρόστερ των Θάντερ. Πρόκειται για ντον Τζέραμι Γκραντ ο οποίος σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόσφσκι να αναφέρει πως ο 26χρονος σμολ φόργουορντ πήγε στους Ντένβερ Νάγκετς έναντι ενός ακόμα μελλοντικό pick πρώτου γύρου.

Συνολικά πλέον οι Θάντερ έχουν ελευθερώσει 39 εκατ. δολάρια (χωρίς την ενδεχόμενη φυγή του Mr. Triple Double) ενώ έχουν τον εντυπωσιακό αριθμό των έξι μελλοντικών draft picks πρώτου γύρου και όλα δείχνουν πως με μελετημένες κινήσεις και σωστό σχεδιασμό, η Οκλαχόμα ίσως καταφέρει στα επόμενα χρόνια να φτάσει και potential της σεζόν 2012 όταν και η τριάδα των Γουέστμπρουκ, Ντουράντ και Χάρντεν έφτασαν στους τελικούς του ΝΒΑ.

Όσο για το Ντένβερ; Πήρε έναν ακόμα εξαιρετικά χρήσιμο ρολίστα με καλή παρουσία στην άμυνα, ο οποίος προέρχεται από την μακράν καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έχοντας 13.6 πόντους και 5.2 ριμπάουντ σε 32.7 λεπτά συμμετοχής.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ