Το συγκινητικό «αντίο» του Γουέστμπρουκ στην Οκλαχόμα (vid)

Το συγκινητικό «αντίο» του Γουέστμπρουκ στην Οκλαχόμα (vid)

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ μετά από 11 χρόνια αφήνει την Οκλαχόμα και τους Θάντερ για λογαριασμό των Ρόκετς, αποχαιρετώντας με ένα συγκινητικό μήνυμα όλους όσους συνάντησε στη ζωή του εκεί.

Μετά από 11 χρόνια και 821 ματς ο Ράσελ Γουέστμπρουκ αφήνει την Οκλαχόμα και τους Θάντερ, πηγαίνοντας στο Τέξας και τους Χιούστον Ρόκετς. Υπήρξε ο franchise player της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, αλλά οι συνεχείς αποτυχίες στην προσπάθεια για υπέρβαση, επέβαλαν το κλείσιμο ενός τεράστιου κύκλου.

Ο Russ δεν μπορούσε να μην αποχαιρετήσει την πόλη και την ομάδα η οποία τον υποδέχτηκε στα 18 του, αμούστακο παιδί. Φεύγοντας λοιπόν ως super star από εκεί φρόντισε να δείξει την ευγνωμοσύνη και τα αληθινά του συναισθήματα με το παρακάτω μήνυμα-βίντεο στο Instagram.

«Δεν μπορώ να αρχίσω να βάζω λέξεις για να αποτυπώσω όλα τα συναισθήματά μου αυτή την στιγμή. Ήταν απίθανο ταξίδι Οκλαχόμα! Όταν ήρθα εδώ, ήμουν 18 χρονών, με φωτεινά μάτια και χωρίς καμία γνώση για όλα τα απίστευτα πράγματα που θα συνέβαιναν σύντομα.

Μεγάλωσα στην Οκλαχόμα με ένα απίστευτο γκρουπ ανθρώπων. Ο κόσμος εδώ είναι αυτός που κάνει το μέρος τόσο ξεχωριστό. Από τους φιλάθλους, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου, ολόκληρο τον οργανισμό των Θάντερ, τον κύριο Μπένετ, τον Σαμ Πρέστι, τους φίλους μου και καθέναν σε ολόκληρη την κοινότητα. Εσείς όλοι είστε που κάνετε την Οκλαχόμα ένα τόσο όμορφο μέρος, και ο λόγος που αγαπούσα να παίζω εδώ όλο αυτό τον καιρό.

Με στηρίξατε σε όλα τα σκαμπανεβάσματα και μείνατε δίπλα μου στις καλές και τις δύσκολες στιγμές. Για αυτό είμαι αιώνια ευγνώμων Οκλαχόμα. Συνάντησα τόσους σπουδαίους ανθρώπους που με βοήθησαν να διαμορφωθώ στον άνθρωπο που είμαι σήμερα.

Ελπίζω να επηρέασα την κοινότητα της Οκλαχόμα όπως εκείνη επέδρασε σε μένα και την οικογένειά μου. Φεύγω με τόσους φίλους και πολλή ευγνωμοσύνη. Δεν θα μπορέσω ποτέ να σας ευχαριστήσω όλους που ήσασταν δίπλα μου. Ήταν ένα όνειρο και ένας ανεμοστρόβιλος».

https://www.instagram.com/p/Bz1UTAInNPp/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ