Οι Maserati Ghibli, Levante και Quattroporte σε ιστορικές διαδρομές

Οι Maserati Ghibli, Levante και Quattroporte σε ιστορικές διαδρομές

Η ιταλική φίρμα παρουσιάζει μια νέα σειρά εκδόσεων με κοινή συνισταμένη τους V8 κινητήρες και έμπνευση από το αγωνιστικό παρελθόν

H Maserati δημιουργεί μια νέα σειρά εκδόσεων για τα μοντέλα της, σχεδιασμένη για να τιμήσει την αγωνιστική ιστορία της. Υπό αυτό το σκεπτικό οι εκδόσεις Maserati Corse ή εν συντομία ΜC, θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμες με V8 κινητήρες παίρνοντας θέση στην κορυφή της γκάμας των Ghibli, Levante και Quattroporte.

  Πλην των V8 οι εκδόσεις θα επωφελούνται όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιστάσεις από μια σειρά σχεδιαστικών ιδιαιτεροτήτων, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών σε γυαλιστερό μαύρο, μπλε δαγκάνες για τα δισκόφρενα και διακριτικά MC για τα πίσω φτερά και τις δεύτερες κολώνες. Ανάλογα με το μοντέλο θα προσφέρονται και τα χρώματα Giallo Corse και Blue Vittoria τα οποία έχουν σχεδιαστεί προκειμένου να τιμήσουν την πόλη καταγωγής της Maserati, Modena. 

Tην εικόνα θα συμπληρώνουν νέου σχεδιασμού ζάντες σε γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα με μοτίβα και διαμετρήματα που διαφέρουν από μοντέλο σε μοντέλο αλλά και η παρουσία μιας ηλεκτρικά ανοιγόμενης πανοραμικής ηλιοροφής.

Κάθε μοντέλο υποδέχεται στο εσωτερικό του λεπτομέρειες από μπλε ανθρακόνημα, ένα ηχοσύστημα Bowers&Wilkins και τα σχετικά διακριτικά σε περίοπτη θέση στο ταμπλό. Ειδικά σχεδιασμένες για τις συγκεκριμένες εκδόσεις είναι και οι επενδύσεις του εσωτερικού οι οποίες αναμιγνύουν υφάνσεις δέρματος και τζιν με κίτρινες και μπλε ραφές και τα διακριτικά MC στα προσκέφαλα. 

Κοινός παρονομαστής όλων των μοντέλων θα αποτελεί ο V8 κινητήρας των 3,8 λίτρων που συνήθως εξοπλίζει τις κορυφαίες Trofeo εκδόσεις της ιταλικής φίρμας αποδίδοντας 580 ίππους και 730 Nm ροπής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ