Το νέο ηλεκτρικό SUV της Skoda σε ινκόγκνιτο εμφάνιση

Το νέο ηλεκτρικό SUV της Skoda σε ινκόγκνιτο εμφάνιση

Παράλληλα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις της για την εξέλιξη του σχεδιαστικού της κώδικα, η τσεχική φίρμα έδωσε μια πρώιμη γεύση από το επόμενο ηλεκτρικό μοντέλο της γκάμας της το οποίο θα πάρει την μορφή ενός SUV

H Skoda γνωστοποίησε την πρόθεσή της να εξελίξει τον σχεδιαστικό της κώδικα, δημοσιοποιώντας παράλληλα ένα teaser για πώς αυτός θα εφαρμοστεί στο επόμενο ηλεκτροκίνητο SUV της και μοιραία, αποκαλύπτοντας ορισμένα στοιχεία για αυτό.

Η αποκάλυψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ετήσιας συνέντευξης Τύπου για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της τσεχικής φίρμας όπου ο επικεφαλής της Skoda, Thomas Schafer, γνωστοποίησε ότι παρά τις προκλήσεις του 2021 και την κρίση έλλειψης ημιαγωγών, η Skoda κατέγραψε κέρδη που ξεπερνούν το ένα δισεκατομμύριο ευρώ, ένατι 756 εκ. ευρώ το 2020.

Εκτός από τις οικονομικές διατυπώσεις, ο επικεφαλής της Skoda δήλωσε ότι η τσεχική φίρμα στοχεύει σε περαιτέρω εκσυγχρονισμό της εντός του 2022 ξεκινώντας από ένα νέο σχεδιαστικό κώδικα τον οποίο χαρακτήρισε «μοντέρνο αλλά και το ατόφιο».

«Σε λίγο θα έρθει η στιγμή που τόσο οι ανταγωνιστές μας όσο και οι πελάτες μας θα εκπλαγούν ευχάριστα», τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Τα παραπάνω συνοδεύτηκαν και από μια πρώτη αποτύπωση του νέου σχεδιαστικού κώδικα μέσω ενός teaser που δεν αποκαλύπτει πολλά για την νέα αισθητική, αλλά αφήνει σε κοινή θέα το μπροστινό τμήμα του SUV που αποτυπώνει, προδίδοντας ότι πρόκειται για ηλεκτροκίνητο.

Προφανώς πρόκειται για το πρωτότυπο μοντέλο που θα αναλάβει τις συστάσεις για το νέο σχεδιαστικό κώδικά της φίρμας ωστόσο με δεδομένο ότι η Skoda έχει εγκαταλείψει από καιρό την κατασκευή υπερβατικών πρωτοτύπων, εστιάζοντας στον ρεαλισμό, επί της ουσίας προφανώς πρόκειται για ένα πολύ κοντά στην πραγματικότητα ηλεκτρικό SUV το οποίο θα δούμε στο μέλλον στην γκάμα της Skoda.

Αν και είναι λίγο δύσκολο να κρίνει κανείς από αυτήν την πρώτη θολή εικόνα, ωστόσο με βάση το μέγεθος των τροχών και του αυτοκινήτου, προφανώς έχουμε να κάνουμε με το νέο ηλεκτρικό SUV της Skoda το οποίο θα τοποθετηθεί στην γκάμα κάτω από το Enyaq. Eξάλλου όπως επανέλαβε και ο Thomas Schafer, η Skoda ετοιμάζει τρία ηλεκτροκίνητα μοντέλα μικρότερα του Enyaq.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ