Η μεγάλη αλήθεια του Μαρτίνς για την «εξυγίανση»

Η μεγάλη αλήθεια του Μαρτίνς για την «εξυγίανση»

Η ατάκα του Μαρτίνς που καλύπτει τα πάντα γύρω από την κλοπή στα Γιάννενα. Και περιγράφει επακριβώς τι συμβαίνει στην… εξυγιαντική ΚΕΔ με τον Ολυμπιακό.

Δεν συνηθίζει να ψάχνει δικαιολογίες. Μπαίνοντας στην τρίτη του χρονιά στην Ελλάδα και στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς, περί ου ο λόγος, έχει αποδείξει ποιος είναι. Και μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον Ολυμπιακό «μιλάει» το έργο του από μόνο του.

Και αν την πρώτη χρονιά δεν γνώριζε τι έχει να αντιμετωπίσει στην Ελλάδα ως προπονητής του Ολυμπιακού πέρσι το έμαθε πολύ καλά. Ένα ολόκληρο σύστημα απέναντι στην ομάδα του. Ένα ολόκληρο σύστημα που διέσυρε η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. 18 βαθμοί διαφορά από τον δεύτερο από έναν Ολυμπιακό που πέρασε παραμάζωμα τους πάντες. Όλη την… εξυγιαντική παρέα. Τα «κοράκια» της ΚΕΔ του Περέιρα, το VAR, την ΕΠΟ του Γραμμένου, ότι χρειάστηκε για να πάρει το πιο γλυκό και πιο αντρίκιο νταμπλ της ιστορίας του. Και βλέπετε ο Ολυμπιακός έχει πάρα πολλά, κάτι που ανεβάζει κατακόρυφα την επιτυχία.

Μετά το τέλος του αγώνα στα Γιάννενα ο Μαρτίνς ήταν ξεκάθαρος γύρω από τη φάση του γκολ του Χασάν όπου ακυρώθηκε από τους VARistes. Και αν στην πρώτη ατάκα στη NOVA δεν είχε ολοκληρωμένη εικόνα στο 100%, λίγο αργότερα στα αποδυτήρια βλέποντας ξανά και ξανά την φάση ήταν σίγουρος. Για αυτό και η «έκρηξη» του στις δηλώσεις που έκανε στη συνέχεια στην κάμερα του MEGA. Δεν τον έχουμε δει πολλές φορές σε αυτή την οργισμένη κατάσταση τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος βεβαίως ξέρει καλά τι έχει να αντιμετωπίσει και φέτος. Το είπε ξεκάθαρα. Δεν είναι η πρώτη φορά, δεν θα είναι η τελευταία, συμπλήρωσε. Η μεγάλη αλήθεια που είπε ο Πέδρο Μαρτίνς, η ατάκα που καλύπτει τα πάντα γύρω από την κλοπή στα Γιάννενα αλλά και τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα της «εξυγίανσης» για να σταματά τον Ολυμπιακό είναι αυτή: «Πέρυσι είναι αλήθεια ότι το είδαμε αρκετές φορές αυτό. Φέτος, επειδή είδαν ότι η διαφορά άρχισε να μεγαλώνει, ξεκίνησαν αρκετά νωρίτερα. Δυστυχώς, φοβόμαστε ότι αυτό δεν μπορεί να σταματήσει».

Η… εξυγίανση θα δώσει τα ρέστα της για να σταματήσει τον Ολυμπιακό. Θα κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει ζωντανά τα… παιδιά της, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο κόλπο του πρωταθλήματος. Το έδειξε στα Γιάννενα με το μαγειρείο γύρω από τις γραμμές και με το ξεγύμνωμά τους και με την τεχνολογία. Γιατί ακόμη και αυτό που έδωσε η ΚΕΔ, η φωτό που μοίρασε στη σημερινή αναμενόμενη κάλυψη του Κλάτενμπεργκ στους βαρίστες, δικαιώνει απόλυτα τον Ολυμπιακό. Κανένα οφσάιντ δεν υπήρχε, κακώς στέρησαν με το έτσι θέλω δύο βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Και ακόμη είμαστε στην αρχή. Ποντάρουν και στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι ακόμη έτοιμος.

Γιατί δεν είναι έτοιμος; Γιατί έπαιζε μέχρι και τον Αύγουστο Ευρώπη και έτσι όπως βλέπουμε και στην Ευρώπη ελέω πανδημίας δεν έχει γίνει η κατάλληλη προετοιμασία. Στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα γιατί βλέπετε η ΕΠΟ του Γραμμένου φρόντισε να μεταθέσει τον τελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ και να αναγκάσει τον Ολυμπιακό να προετοιμάζει την ομάδα με το περσινό ρόστερ. Οι νέοι που είχαν έρθει ήταν ουσιαστικά χωρίς παιχνίδια στα πόδια τους στα επίσημα.

Όλα αυτά βεβαίως ήταν το πλάνο της ΕΠΟ για να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό στον «βωμό» της… εξυγίανσης.
Θα δούμε πολλά στην συνέχεια. Θα δούμε και στο… νερό να περπατάνε για να σταματήσουν τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός που πέρσι νίκησε και τα «κοράκια» και τα VAR που έχουν μετατρέψει από «όπλο» υπέρ του ποδοσφαίρου σε «όπλο» υπέρ των σκοτεινών τους πράξεων. Ο Ολυμπιακός που πέρσι τους διέσυρε όλους. Θα το κάνει ξανά, γιατί έχει την καλύτερη ομάδα. Γιατί ξέρει πως θα παίζει απέναντι σε 14 και 16 σε κάθε ματς της Σούπερ Λιγκ. Και όταν σύντομα θα «δέσει» η ομάδα τότε ότι μαγειρείο και να κάνουν δεν θα αρκεί.

Ακόμη και αν ο Κλάτενμπεργκ, το νέο «όπλο» των «εξυγιαντών» αποφασίσει να ισχύουν άλλοι κανονισμοί για τον Ολυμπιακό και άλλοι για τους υπόλοιπους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ