Ο «Αυτοκράτορας» που αποπνέει υγεία, αλλά δεν παίρνει ούτε μια βολή

Ο «Αυτοκράτορας» που αποπνέει υγεία, αλλά δεν παίρνει ούτε μια βολή

Οι κιτρινόμαυροι απέδειξαν και στο χθεσινό (19/11) παιχνίδι στο Περιστέρι ότι την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι μια εξαιρετική ομάδα, όμως, τα διαιτητικά λάθη τους στέρησαν τη νίκη.

Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα στο πρωτάθλημα που διανύουμε. Με τις αδυναμίες του, σίγουρα, έλλειψη εμπειρίας, αλλά με τον Γιάννη Καστρίτη να έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, δημιουργώντας ένα πολύ καλό σύνολο. Έχοντας «κλέψει» τις εντυπώσεις σε ένα δύσκολο πρόγραμμα που έχει και έχοντας λιγότερες νίκες από ότι άξιζε, χάρη στα διαιτητικά λάθη που έγιναν εναντίον του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το χθεσινό (19/11) παιχνίδι στο Περιστέρι, απέναντι στην τοπική ομάδα. Είναι πολύ παράξενο οι κιτρινόμαυροι να μην έχουν εκτελέσει ούτε μια ελεύθερη βολή σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο. Σε μια αναμέτρηση που πήγαινε πόντο πόντο και κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Σε ένα παιχνίδι με υψηλό τελικό σκορ (92-90).

Με ξεκάθαρες φάσεις, στις οποίες αποφάσισαν λάθος οι τρεις διαιτητές, μη κάνοντας σωστή εκτίμηση. Όπως αυτή με το σπρώξιμο του Αγραβάνη πάνω στον Καββαδά, που αντί να δοθεί φάουλ υπέρ του σέντερ του Άρη, άφησαν να συνεχιστεί η φάση και καταλόγισαν παράβαση για πάτημα της γραμμής.

Ακόμα μια φάση, αυτή που έκρινε σε μεγάλο βαθμό και την εξέλιξη του αγώνα, στο 1.4΄ πριν την λήξη. Με τον Τολιόπουλο να προσπαθεί να ξεφύγει από τον Τζούστον και τον παίκτη του Περιστερίου να τον πιάνει από τη μέση και να τον τραβάει, προσπαθώντας να τον σταματήσει. Αντιαθλητικό ή το λιγότερο φάουλ επαναφοράς η συγκεκριμένη φάση. Ακόμα και αν οι διαιτητές δεν έκριναν -όπως θα έπρεπε- ότι το φάουλ ήταν αντιαθλητικό, θα έπρεπε να δοθεί μια βολή στον Τολιόπουλο και τη συνέχεια η μπάλα και πάλι στον Άρη.

Είναι πραγματικά κρίμα και για τον Βασίλη Τολιόπουλο, που η συγκλονιστική εμφάνιση που πραγματοποίησε, δεν στάθηκε αρκετή για να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη. Συνολικά σημείωσε 38 πόντους ο 26χρονος γκαρντ, με 9/15 τρίποντα και χωρίς να κάνει ούτε ένα λάθος. Στατιστικά για όσκαρ.

Δικαιολογημένα οι άνθρωποι της ΚΑΕ Άρης εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τα τραγικά λάθη σε βάρος της ομάδας τους. Ακόμα, πιο δικαιολογημένα, οι οπαδοί του Άρη είναι περήφανοι για την ομάδα τους και ετοιμάζονται να την «ανταμείψουν» με την παρουσία τους στο εντός έδρας σαββατιάτικο παιχνίδι με την Καρδίτσα. Ένα κατάμεστο «Νick Galis Gall» θα στείλει το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Για τον Αυτοκράτορα, που αποπνέει υγεία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ