Να ανέβουν ξανά οι μετοχές τους…

Να ανέβουν ξανά οι μετοχές τους…

Αυτός είναι ο στόχος για τους τρεις από τους τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού, που θα αγωνιστούν στο Μουντιάλ

Μιας και βρισκόμαστε σε περίοδο αναμονής εξελίξεων στον Ολυμπιακό, αξίζει νομίζω να ασχοληθούμε με τους παίκτες της ομάδας που θα αγωνιστούν στο Μουντιάλ.

Οι Πειραιώτες ετοιμάζουν ξεσκαρτάρισμα στο έμψυχο δυναμικό, μεταγραφική ενίσχυση προκειμένου το υλικό της ομάδας να έρθει πιο κοντά στα θέλω του Μίτσελ.

Τόσο στα χαρακτηριστικά των παικτών, όσο και στον αριθμό του ρόστερ, μιας και ο Ισπανός τεχνικός είχε ξεκαθαρίσει από την επίσημη παρουσίαση του, ότι θέλει να δουλέψει με λιγότερους ποδοσφαιριστές.

Με αυτά τα θέματα θα ασχοληθούμε όταν θα υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις, οπότε πάμε στους τέσσερις «ερυθρόλευκους» που θα αγωνιστούν στο Μουντιάλ.

ΣΙΣΕ

Σήμερα, Δευτέρα, κάνει πρεμιέρα ο Σισέ με την Σενεγάλη, κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο, την Ολλανδία. Ο δυναμικός αμυντικός, είναι ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο. Η απόδοσή του παρουσιάζει μεγάλες μεταπτώσεις και αυτό είναι το μεγάλο του μειονέκτημα. Δεν έχει σταθερότητα  και αυτό πληρώνει. Φέτος έχει κάνει αρκετά λάθη και την παρούσα φάση, βρίσκεται εκτός πλάνων του Μίτσελ.

Στο Μουντιάλ, ο Σισέ, έχει την ευκαιρία να βρει τον καλό του εαυτό. Είναι η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση και αν αγωνιστεί και μάλιστα καλά, θα ανέβουν οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Και δεν θα απέκλεια, αν μετά το Μουντιάλ φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ μια πρόταση που να την ικανοποιεί.

ΚΟΥΝΤΕ

Μια περίπτωση παίκτη, που ακόμα δεν έχουμε καταλάβει αν μπορεί να βοηθήσει η όχι. Φέτος, μέσα σε όλα είχε και γκίνια. Τρία δοκάρια σε κρίσιμα παιχνίδια, ήταν ο απολογισμός του Κούντε, που αν είχαν μπει γκολ, μπορεί να κάναμε διαφορετική κουβέντα.

Φέτος έπαιξε περισσότερο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και μέσω του Μουντιάλ, μπορεί και αυτός να ανεβάσει τις μετοχές του. Το Καμερούν βρίσκεται σε όμιλο με Βραζιλία, Σερβία και Ελβετία και ειδικά κόντρα «σελεσάο» μια καλή εμφάνιση δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητη…

 OYI TZO

Ακόμα και μετά τα τόσα άσχημα παιχνίδια που έκανε στον Ολυμπιακό, εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν μπορεί να είναι τόσο κακός ποδοσφαιριστής. Δεν έχει προσαρμοστεί; Δεν έχει πιάσει; Δεν έχει βρει τα πατήματά του; Δεν του ταιριάζει το παιχνίδια της ομάδας; Κάτι πάντως, πρέπει να φταίει για να έχει δείξει αυτή την εικόνα, ο επιθετικός από τη Νότια Κορέα.

Μέσω της Εθνικής, μπορεί να αποκτήσει και πάλι ψυχολογία. Να βρει τον εαυτό του. Ο Ουί Τζο επειδή έχει αγωνιστεί και σε Μπορντό και σε Ολυμπιακό, είναι λίγες οι χώρες στις οποίες μπορεί να πάρει μεταγραφή…

ΧΟΥΑΝΓΚ ΙΝ ΜΠΕΟΜ

Εδώ μιλάμε για εντελώς διαφορετική περίπτωση. Μιλάμε για την πλέον επιτυχημένη μεταγραφή του Ολυμπιακού. Δεν έχει να αποδείξει κάτι και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ο 26χρονος μέσος να μην τραυματιστεί. Αποτελεί πολύτιμο γρανάζι του Θρύλου και βασικότατο στέλεχος της ομάδας. Μακάρι το παιδί να πάει καλά και επιστρέψει στην ομάδα, πανέτοιμος για την αντεπίθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ