Άρης: Ο Πάρντιου, η βελτίωση και οι στόχοι

Άρης: Ο Πάρντιου, η βελτίωση και οι στόχοι

Οι κιτρίνομαυροι έχουν βάλει νέα στοιχεία στο παιχνίδι τους, στους δύο τελευταίους αγώνες με Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα και ο Άγγλος τεχνικός έχει την ευκαιρία να δουλέψει, τώρα, χωρίς την πίεση των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ενώ ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται εντός στόχων.

Ο Άλαν Πάρντιου θα ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα. Ο Άγγλος τεχνικός, εξάλλου, μπορεί να μην είδε με καλό μάτι την διακοπή του πρωταθλήματος τη στιγμή που η ομάδα του έδειξε να βρίσκει ρυθμό, όμως, αυτό δεν παύει να είναι και μια ευκαιρία για τον ίδιο.
Να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες που έχει εντοπίσει από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, χωρίς να έχει την άμεση πίεση των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο Άρης είχε δείξει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, με αντιπάλους τη Λαμία και τον ΠΑΣ Γιάννινα νέα στοιχεία στο παιχνίδι του.
Σε συνδυασμό με τη βελτίωση σε συγκεκριμένους τομείς, όπως για παράδειγμα η εκμετάλλευση των στημένων φάσεων. Ο Άγγλος τεχνικός θέλει να δουλέψει σε αρκετούς τομείς, προκειμένου η ομάδα του να παρουσιαστεί ακόμα πιο έτοιμη κατά την επανέναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.
Ενα ακόμα στοίχημα για τον προπονητή του Άρη, αποτελεί και η εκμετάλλευση στο έπακρο ποδοσφαιριστών που έχουν δείξει οτι έχουν τις δυνατότητες να προσφέρουν ακόμα περισσότερα πράγματα. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν, μεταξύ άλλων και οι Γκρέι, Μανού Γκαρθία και Πάλμα.
Ο προπονητής του Άρη έχει χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής δυο συστήματα, στα περισσότερα απο τα παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα του. Το 4-2-3-1 και το 4-3-3. Δεν αποκλείεται, πάντως, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να δούμε και κάποια νέα στοιχεία και στο συγκεκριμένο κομμάτι. Με τις πρώτες δοκιμές να γίνουν στα φιλικά που θα διεξαχθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Στον Άρη έχουν παρατηρήσει οτι ο Γκρέι, για παράδειγμα, λειτουργεί καλύτερα έχοντας και έναν ακόμα παίκτη δίπλα του. Δεν θα πρέπει, λοιπόν, να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο οι κιτρίνομαυροι να δουλέψουν πάνω στο 3-5-2 ή και στο 4-4-2.
Στη δεύτερη, περίπτωση, μάλιστα, ειδικά αν ολοκληρωθεί η απόκτηση ενός πολύ ποιοτικού μέσου, όπως είναι ο Νταρίντα, είναι πιθανό να επιλεχθεί και η διάταξη σε ρόμβο. Με έναν εκ των Ντάμπο ή Γκαρσία ως δεύτερο εσωτερικό χαφ δίπλα στον διεθνή Τσέχο, τον Ετέμπο στη βάση και τον Μάνου Γκαρθία στην κορυφή.
ΥΓ. Ο Μανσίνι αναμένεται να επιστρέψει αύριο (25/11) στη Θεσσαλονίκη και η διοίκηση της ΠΑΕ θα αποφασίσει για το πως θα χειριστεί το συγκεκριμένο θέμα. Με το πιθανότερο σενάριο τη δεδομένη χρονική στιγμή να είναι η πώληση του παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ