Άρης: Ο Γκαρθία έδωσε σύνθημα πρόκρισης ενόψει Ολυμπιακού και την πιο δυνατή στιγμή του αγώνα

Άρης: Ο Γκαρθία έδωσε σύνθημα πρόκρισης ενόψει Ολυμπιακού και την πιο δυνατή στιγμή του αγώνα

O Ισπανός άσος του Άρη «δήλωσε» έτοιμος να γίνει ηγέτης της ομάδας του, πριν τον κρίσιμο δεύτερο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ενώ ο πανηγυρισμός του στο πρώτο γκολ και η αφιέρωση στον Άλκη, προκάλεσε συγκίνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο στο χθεσινό (21/1) παιχνίδι με τον Βόλο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μετά από δυο συνεχόμενες ήττες, με το ίδιο σκορ (1-0) από τον Ολυμπιακό, για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, απέναντι σε μια ομάδα που τον είχε περάσει στη βαθμολογία.

Δεν ήταν, μόνο, βέβαια η βαθμολογική ανάγκη για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και η ψυχολογική ώθηση που είχαν ανάγκη οι κιτρινόμαυροι, ενόψει του κρίσιμου προημιτελικού της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις από την Κολομβία για Χάμες – Τι «λένε» για το μέλλον του στον Ολυμπιακό (pic)

Με ηγέτη έναν εκπληκτικό Μάνου Γκαρθία, ο Άρης έβγαλε αντίδραση. Η ομάδα βρήκε «σφυγμό», πριν από το πιο κρίσιμο παιχνίδι της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με τον Ισπανό μέσο να κάνει πράγματα και θαύματα στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν ήταν μόνο τα τρία γκολ που σημείωσε, το ένα πιο όμορφο από το άλλο, δείγμα της μεγάλης του κλάσης. Κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα ο Ισπανός, έδειχνε ότι είναι έτοιμος να κάνε το… απρόβλεπτο. Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο βασικός λόγος για τον οποίο ο Άρης δαπάνησε τόσα χρήματα το καλοκαίρι για να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γκαρσία έδωσε σύνθημα πρόκρισης στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενόψει του δεύτερου προημιτελικού με τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός ήταν αυτός που άναψε την «σπίθα» και οι οπαδοί του Άρη στις εξέδρες ανέλαβαν τα υπόλοιπα.

Το ενδιαφέρον για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι τεράστιο, η προπώληση είναι πολύ μεγάλη και όπως όλα δείχνουν το Κλεάνθης Βικελίδης αναμένεται να είναι κατάμεστο την Τετάρτη. Προκειμένου να δώσει «φτερά» στον Άρη, που έχει, βέβαια, δύσκολο έργο. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι όλοι φαίνεται να το πιστεύουν. Όλος ο οργανισμός του Άρη βρίσκεται σε θέση «μάχης» για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Εκτός από τα τρία γκολ που πέτυχε, ο Γκαρθία, «έδωσε» και την πιο δυνατή στιγμή του αγώνα. Ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε το πρώτο τέρμα που σημείωσε, αφιερώνοντας το στον Άλκη, συγκίνησε άπαντες στο Κλεάνθης Βικελίδης.

ΥΓ. Σε ένα παιχνίδι που όλα έδειχναν να έχουν κριθεί, δεν δόθηκε ακόμα ένα καθαρό πέναλτι υπέρ του Άρη, καθώς αρχικά η μπάλα χτύπησε στο χέρι του παίκτη του Βόλου, ο οποίος στη συνέχεια, μάλιστα, ανέτρεψε και τον Γκρέι.

ΥΓ1. Σαν να μην έφταναν όλα τα υπόλοιπα προβλήματα για τον Πάρντιου, ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Εμπακατά, που τον καθιστά αμφίβολο για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

ΥΓ2. Οι οπαδοί του Άρη είναι αποφασισμένοι να προστατέψουν την ομάδα τους και ξεκινούν κινητοποιήσεις για την αντιμετώπιση από τη διαιτησία και τα συνεχόμενα διαιτητικά λάθη εναντίον της. Αρχής γενομένης από τη σημερινή (22/1, 13.00) μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ