Άρης: Απαραίτητη η αντίδραση, επιτακτική η ενίσχυση και η οργάνωση

Άρης: Απαραίτητη η αντίδραση, επιτακτική η ενίσχυση και η οργάνωση

Οι κιτρινόμαυροι πρέπει να συγκεντρωθούν, πλέον, στις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το αυριανό (29/1) παιχνίδι με την ΑΕΚ, να καλύψουν το κενά που υπάρχουν στο ρόστερ τους αλλά και να βάλουν παράλληλα και τις βάσεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο οργανισμός Άρης πέρασε μια πολύ σκληρή δοκιμασία, μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό από τη συνέχεια του Κυπέλλου και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτός. Ήταν ξεκάθαρα ο μεγάλος στόχος της σεζόν η κατάκτηση του τίτλου και είναι λογικό να αφήνει μεγάλη απογοήτευση η απώλεια του.

Είναι ανθρώπινο να επικρατεί αυτό το συναίσθημα σε όλους όσους βίωσαν από κοντά ή από μακριά τα όσα έγιναν την Τετάρτη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Δεν θα πρέπει, όμως, σε καμία περίπτωση στον Άρη να επιτρέψουν ο συγκεκριμένος αποκλεισμός, να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη καταστροφή. Όχι, μόνο, σε ότι αφορά τη συνέχεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και της επόμενης.

Ο Άρης οφείλει να «μαζέψει τα κομμάτια» του και να βγάλει αντίδραση. Να επικεντρωθεί στον μοναδικό στόχο που του έμεινε στο πρωτάθλημα, την έξοδο, δηλαδή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στο να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Αρχής γενομένης από το αυριανό (29/1) παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα. Το μέταλλο της μεγάλης ομάδας που τον χαρακτηρίζει. Όχι τόσο για τον αυτονόητο στόχο του να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα, αλλά κυρίως, γιατί αυτό χαρακτηρίζει τους δυνατούς στα δύσκολα. Η αντίδραση. Αν υπάρχει, άλλωστε, μια ομάδα που ξέρει από δυσκολίες και «πόλεμο», αυτή είναι ο Άρης.

Μετά την αποχώρηση του Μαντσίνι και τον σοκαριστικό τραυματισμό του Γκαρθία, έγινε ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη για ενίσχυση. Σε ότι αφορά τον τελευταίο, οι κιτρινόμαυροι κινήθηκαν άμεσα, συμφωνώντας με τον Γερμανό Λούκας Ρουπ, που αναμένεται στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες.

Έχουν καταλήξει, σύμφωνα με πληροφορίες και στον εξτρέμ οι άνθρωποι της ΠΑΕ και οι επαφές, μάλιστα, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Πρόκειται για περίπτωση την οποία πιστεύουν πολύ στον Άρη. Το είπε, άλλωστε, δημόσια και ο Πάρντιου, ότι δεν θα γίνει καμία μεταγραφή, αν ο παίκτης δεν μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Εκτός από την επένδυση σε μεταγραφές, γηπεδικές εγκαταστάσεις – στα οποία έχει ξοδέψει και επενδύσει πολλά χρήματα- , ο Θόδωρος Καρυπίδης θα πρέπει να επενδύσει και στον τομέα της καλύτερης οργάνωσης και της στελέχωσης της ΠΑΕ. Αυτό θα κάνει ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα σε ότι αφορά την επόμενη αγωνιστική περίοδο και τον προγραμματισμό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ