Άρης: Νέα δικαίωση για Γκιάρο

Άρης: Νέα δικαίωση για Γκιάρο

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε και το αίτημα αναψηλάφησης της υπόθεσης που είχε καταθέσει ο Βραζιλιάνος πρώην αμυντικός, διεκδικώντας 300.000 ευρώ.

Βάσιμη αποδείχτηκε η αισιοδοξία που είχε η ΠΑΕ Άρης για την υπόθεση του Ρονάλντο Γκιάρο. Οι κιτρινόμαυροι δικαιώθηκαν και πάλι στην δικαστική διαμάχη με τον Βραζιλιάνο πρώην αμυντικό της ομάδας τους.

Συγκεκριμένα, ο Ρονάλντο Γκιάρο είχε καταθέσει αρχικά προσφυγή σε βάρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, διεκδικώντας το ποσό των 300.000 ευρώ, από οφειλές της παλιάς εταιρείας προς το πρόσωπο του.

Η συγκεκριμένη προσφυγή κρίθηκε ως απαράδεκτη από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, στις 19 Οκτωβρίου του 2022. Στη συνέχεια ο Γκιάρο προσέφυγε ξανά στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας, καταθέτοντας αίτημα αναψηλάφησης της υπόθεσης.

Το οποίο, όμως, απορρίφθηκε εκ νέου από το αρμόδιο όργανο, που δικαίωσε την ΠΑΕ Άρης.

Απαιτήσεις και για Τόχα

Ο Άρης δικαιώθηκε για τον Γκιάρο, προέκυψε, όμως, ακόμα ένα ζήτημα του παρελθόντος, που αφορά την παλιά ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, η Στεάουα Βουκουρεστίου ζητάει 150.000 ευρώ, για την παραχώρηση του Τόχα. Ο πρώην Ρουμάνος χαφ, είχε αποκτηθεί έναντι 300.000 ευρώ, ενώ η τότε διοίκηση της ΠΑΕ, είχε καταβάλλει 150.000.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ