Έκαναν λάθος όσοι είχαν ξεγραμμένο τον Άρη

Έκαναν λάθος όσοι είχαν ξεγραμμένο τον Άρη

Η ομάδα του Μάντζιου έστειλε, με τη νίκη της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, ενόψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου.

Πολλαπλά οφέλη είχε για τον Άρη η σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού στο κυριακάτικο (26/11) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ομάδα του Μάντζιου όχι μόνο μείωσε τη διαφορά της από την κορυφή της βαθμολογίας, αλλά πήρε και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου.

Στέλνοντας, παράλληλα και ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Ότι έκαναν λάθος όσοι είχαν ξεγραμμένο τον Άρη. Παρά τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι στο σχεδιασμό και τα πλήρωσε ακριβά, παρά το άσχημο ξεκίνημα, ο Άρης «φώναξε» με την απόδοση του και τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού ότι μόνο αδιάφορος δεν είναι στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: «Άλωσε» το Μιλάνο η Ντόρτμουντ και έφυγε για τους «16» (1-3) – Πρόκριση για Μπαρτσελόνα (2-1, vids)

Υπάρχουν, άλλωστε, πολλά παιχνίδια, ακόμα, για να διεκδικήσουν βαθμούς οι κιτρινόμαυροι, στην κανονική διάρκεια και στα πλέι οφ, προκειμένου να τερματίσουν στην καλύτερη δυνατή θέση. Ο Άρης δεν μπορεί, φυσικά, παρά το τεράστιο μέγεθος του, να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα, της δεδομένη χρονική στιγμή, για προφανείς λόγους.

Αν, όμως, υλοποιηθεί η διαρροή από την ΠΑΕ, αναφορικά με την απόκτηση τριών ποιοτικών παικτών τον Ιανουάριο, σε συνδυασμό με την επιστροφή των Γκαρθία και Βέλεθ, ο Άρης μπορεί να διεκδικήσει θέση στην πρώτη τετράδα. Ειδικά, αν καταφέρει να εξασφαλίσει ότι θα παίρνει στον αγωνιστικό χώρο αυτό που αξίζει, με βάση την απόδοση του.

Το σημαντικό είναι, επίσης, ότι ο Άρης φαίνεται ότι αρχίζει να αποκτά και πάλι χαρακτήρα ως ομάδα. Έχει αρχίσει να γίνεται και πάλι ομάδα του προπονητή του. Βελτιώνεται κάθε μέρα και περισσότερο και για τον συγκεκριμένο λόγο είναι θετικό για τον Άρη το γεγονός ότι αναβλήθηκε το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ και θα διεξαχθεί τελικά στις 10 Ιανουαρίου. Με την κατάκτηση του, άλλωστε, να είναι και ο μεγάλος στόχος των κιτρινόμαυρων για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

ΥΓ. Πολλά ακούγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα αναφορικά με το θέμα των υποψήφιων συμπαικτών στην ΠΑΕ Άρης, ενώ αρκετοί κάνουν λόγο για θετική έκβαση της υπόθεσης και αίσιο τέλος των επαφών ανάμεσα στις δυο πλευρές. Πρόκειται, όμως, για θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί με μεγάλη σοβαρότητα, ενώ αναμένεται και η επίσημη τοποθέτηση της οικογένειας Καρυπίδη.

ΥΓ1. Υπάρχει η αίσθηση ότι με τον Κουέστα θα κλείσει θετικά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, καθώς η διαφορά στη χρονική διάρκεια – τρία χρόνια θέλει ο παίκτης και δύο προτείνει ο Άρης – δεν φαντάζει ικανή να «χαλάσει» τη συμφωνία. Μέσα στο επόμενο διάστημα, μάλιστα, στον Άρη θα ξεκινήσουν τις τελικές επαφές και με τον Φαμπιάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ