Μια «έξυπνη βόμβα» που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα…

Μια «έξυπνη βόμβα» που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα…

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε άμεσα και αποτελεσματικά στην περίπτωση του Φραν Ναβάρο που έχει το «πακέτο» και έρχεται με προσδοκίες

Με χρηματιστηριακή αξία στα 10 εκατομμύρια ευρώ (έχοντας φτάσει το καλοκαίρι στα 13), 25 χρονών επιθετικός που έχει το γκολ και που «διψάει» για να αποδείξει πως είναι ικανός για ψηλά.

Μπορεί η μεταγραφή του στην Πόρτο να μην εξελίχθηκε όπως θα την ήθελε με τον ανταγωνισμό να είναι μεγάλος, όμως μέσα από τον Ολυμπιακό στον οποίο ετοιμάζεται να ενταχθεί, βλέπει την επιστροφή σε υψηλά στάνταρ.

Διαβάστε επίσης: Η «παγίδα», το πάθημα της Μπαρτσελόνα και ο υποψιασμένος Ολυμπιακός (vids)

Και για τον Ολυμπιακό ο Φραν Ναβάρο, περί ου ο λόγος, μπορεί κάλλιστα να εξελιχθεί σε «λαβράκι» πολυτελείας που στην πορεία μπορεί να γίνει αυτό που θέλουν στον Πειραιά. Ο επιθετικός σημείο αναφοράς που είναι αλήθεια πως φέτος τους λείπει.

Ο Ναβάρο που σε 72 ματς στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα με Ζιλ Βιθέντε (κυρίως) και Πόρτο, μετράει 33 γκολ και που συνολικά στην καριέρα του, από τα νεανικά του χρόνια στις μικρές ομάδες της Βαλένθια έχει πετύχει 67 γκολ. Ένας επιθετικός στο στυλ που θέλει ο Κάρλος Καρβαλιάλ τον οποίο όπως και ο Πέδρο Άλβες που έκανε το deal τον γνωρίζουν πολύ καλά και ξέρουν τι μπορεί να δώσει στην ομάδα άμεσα.

Για αυτό άλλωστε και το deal έτρεξε τόσο γρήγορα όπως χρειαζόταν και ήθελαν στον Ολυμπιακό ώστε ο 25χρονος Ισπανός επιθετικός να είναι στον Ρέντη και να μπει στις προπονήσεις για να μπορέσει να παίξει από το ματς με την Λαμία κιόλας. Στις μεταγραφές προφανώς και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα προκύψει όμως είναι δεδομένο πως ο Ναβάρο έρχεται με καλές προυποθέσεις και με προσδοκίες για να αποδειχθεί «έξυπνη βόμβα» για τους Πειραιώτες σε ένα κομβικό σημείο της σεζόν.

Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου θέλουν πολύ μεγάλη προσοχή για τους ερυθρόλευκους που οφείλουν να βρουν τις λύσεις και να μπορέσουν να βγάλουν με επιτυχία ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα που τους περιμένει σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο Ναβάρο είναι η πρώτη κίνηση του Πέδρο Άλβες που δείχνει να δουλεύει μεθοδικά και με πλάνο.

Σε μια περίοδο που ο Ναβάρο είναι απλά η αρχή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ