Αυτοκαταστροφικός o Άρης

Αυτοκαταστροφικός o Άρης

Οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν, με τα τραγικά λάθη που έκαναν να χάσουν ένα δικό τους παιχνίδι, καθώς δεν το «καθάρισαν» το χρονικό διάστημα που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο.

Πρόκειται, πραγματικά, περί κατορθώματος, αυτό που έκανε ο Άρης στο ξεκίνημα του νέου έτους στην Τρίπολη. Πως αλλιώς να το χαρακτηρίσει κανείς, όταν μια ομάδα χάνει ένα παιχνίδι στο οποίο έχει κυριαρχήσει και έχει πάρει προβάδισμα δυο γκολ στο ξεκίνημα του.

Οι κιτρινόμαυροι πλήρωσαν τα τραγικά λάθη που έκαναν στην άμυνα και το γεγονός ότι δεν «καθάρισαν» το παιχνίδι όταν έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τρίπολης. Ο Άρης πέτυχε δυο τέρματα στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά και στη συνέχεια έχασε, λόγω έλλειψης «καθαρού» μυαλού, την ευκαιρία να πετύχει άλλα δύο, τουλάχιστον.

Διαβάστε επίσης: Έχασε πορτοφόλι και… 25-44 στα τελευταία 15:20 ο Αταμάν από τον Ιβάνοβιτς

Σαν να μην έφτανε αυτό, δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με το πέναλτι του Μιριτέγιο και έδωσε το δικαίωμα στους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης να πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.

Ούτε οι ίδιοι, βέβαια, ούτε ο προπονητής τους, Ράσταβατς, θα πίστευαν, πιθανώς, ότι θα πάρουν τέτοια δώρα από τον Άρη, που θα τους επιτρέψουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ. Βλέποντας, όμως, τα τραγικά αυτά λάθη, δεν τα άφησαν ανεκμετάλλευτα.

Ήταν πολύ σημαντική για τον Άρη η απουσία του Νταρίντα και όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Άρης δεν έδειχνε ικανός μετά το 3-2, αν και απέμεναν περισσότερα από 30 λεπτά, μαζί με τις καθυστερήσεις να αντιδράσει. «Φώναζε» ότι υπήρχε έλλειμμα προσωπικότητας.

Κάποιοι παίκτες ήταν ξεκάθαρο ότι δεν μπορούσαν να διαχειριστούν το ψυχολογικό βάρος και αυτό φαινόταν με την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο. Το χειρότερο ήταν αυτό, ότι δεν έδινε η ομάδα «πάτημα» να πιστέψει κανείς ότι μπορεί να αντιδράσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αυτό θα πρέπει να καταφέρει να το αλλάξει ο προπονητής του, ενόψει των δυο αγώνων που ακολουθούν. Τόσο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (7/1) στο Κλεάνθης Βικελίδης, όσο και στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου (10/1) με την ΑΕΚ.

ΥΓ. Σαν να μην έφτανε η ήττα και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε στον Μάντζιο, θα πρέπει να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα με τους Μπράμπετς και Μορόν που συμπλήρωσαν κάρτες και θα πρέπει να εκτίσουν την ποινή τους σε ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια.

ΥΓ1. Οι Ρόουζ και Φετφατζίδης είναι δυο παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν τον Άρη. Θα έπρεπε, όμως, ήδη να έχουν γίνει και άλλες κινήσεις και οι παίκτες να έχουν ενσωματωθεί στις προπονήσεις, ενόψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί και κυρίως του κρίσιμου αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ