Δίλημμα υπάρχει μόνο στο μυαλό ορισμένων για τον τελικό

Δίλημμα υπάρχει μόνο στο μυαλό ορισμένων για τον τελικό

Η απόφαση του Άρη είναι ξεκάθαρη και θα πρέπει να εφαρμοστεί η προκήρυξη της διοργάνωσης και το παιχνίδι να γίνει στον Βόλο με οπαδούς των δυο ομάδων.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα σε ότι αφορά τον τελικό του Κυπέλλου. Θα πρέπει να γίνει εκεί που ορίζει η προκήρυξη της διοργάνωσης. Με το ζευγάρι να αποτελείται από μια ομάδα της Αθήνας και μια της Θεσσαλονίκης, το παιχνίδι θα πρέπει να γίνει στο «Πανθεσσαλικό», με οπαδούς και των δυο αντιπάλων.

Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα, γιατί δεν μιλάμε για κάτι υποκειμενικό. Δεν θα πει ο καθένας τη γνώμη του για να διαλέξουμε την πιο σωστή. Υπάρχουν κανονισμοί, υπάρχει προκήρυξη και θα πρέπει να εφαρμοστεί. Οτιδήποτε άλλο, είναι ξεκάθαρη καταστρατήγηση.

Θα πρέπει η πολιτεία να εξασφαλίσει ότι τα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί στο «Πανθεσσαλικό» μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Μπορεί, άλλωστε, να έχει παραχωρηθεί το γήπεδο στον δήμο του Βόλου, είναι, όμως, κρατικό.

Έχει πλάκα που ορισμένοι προσπαθούν, με το μυαλό τους, να βάλουν διλήμματα, πιστεύοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον Άρη. Τέτοια μανία, τέτοια θέρμη για να γίνει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Η θέση της ΠΑΕ Άρης είναι ξεκάθαρη και εκφράστηκε και στη σημερινή (28/3) σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με την παρουσία όλων των εμπλεκομένων πλευρών. Τόσο η ΕΠΟ όσο και η Πολιτεία θα πρέπει να διασφαλίσουν ότι θα εφαρμοστεί το καταστατικό και θα επικρατήσει η νομιμότητα. Θα πρέπει να διασφαλίσουν ότι το παιχνίδι θα γίνει στον Βόλο.

Όσο, επίσης και αν επιμένουν ορισμένοι, θέλοντας να δημιουργήσουν, προφανώς κλίμα, κανείς δεν μπορεί να αλλάξει την έδρα του τελικού, χωρίς να συναινέσει ο Άρης σε αυτό. Προς το παρόν, λοιπόν, δεν υπάρχει κανένα δίλημμα. Υπάρχει η ξεκάθαρη θέση του Άρη, που αναφέρει ότι ο τελικός θα πρέπει να γίνει στο «Πανθεσσαλικό», με τη παρουσία οπαδών και των δυο αντιπάλων.

ΥΓ. Δεν είναι δυνατόν να έχουν κλείσει τα γήπεδα για 2,5 μήνες, να έχουν χάσει τόσα έσοδα οι ΠΑΕ, να έχουν ανακοινωθεί μέτρα από την κυβέρνηση και να συζητάμε και πάλι για το αν είναι δυνατόν να διοργανωθεί από την ΕΠΟ ένας τελικός Κυπέλλου, με οπαδούς των δυο ομάδων στις εξέδρες.

ΥΓ1. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν και εκπλήξεις στην ενδεκάδα του κυριακάτικου (31/3) εντός έδρας αγώνα για τη Λαμία, για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ. Οι δοκιμές από τον Άκη Μάντζιο συνεχίζονται και όλα φαίνεται ότι είναι ανοικτά, σε ότι αφορά συγκεκριμένες θέσεις στο βασικό σχήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ