O Άρης έχει κίνητρο σε κάθε παιχνίδι

O Άρης έχει κίνητρο σε κάθε παιχνίδι

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και θα τα δώσουν όλα, όπως κάνουν και σε όλες τις αναμετρήσεις τους, καθώς αυτό επιτάσσει η φανέλα τους και η ιστορία τους και κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Άρης έχει αφήσει πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό και επικεντρώνει την προσοχή του στον αυριανό (7/4) αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η αλήθεια είναι ότι μετά την ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν υπάρχουν, πλέον, ρεαλιστικές ελπίδες για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης της βαθμολογίας.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο Άρης δεν έχει κίνητρο για τη συνέχεια των πλέι οφ. Το αντίθετο, μάλιστα. Έχει και είναι μεγάλο. Να ολοκληρώσει την τελική φάση του πρωταθλήματος, κάνοντας το απόλυτο των νικών στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Τα τρία διλήμματα του Μεντιλίμπαρ

Μπορεί ο μεγάλος στόχος του Άρη για την τρέχουσα σεζόν να είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, αυτό, όμως, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα παρατήσει τα πλέι οφ. Έχει μάθει, άλλωστε, να παίζει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, καθώς αυτό επιτάσσει η ιστορία του, η βαριά φανέλα του και η τεράστια δυναμική του ως σύλλογος. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο και αυτό θα κάνει και κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η αυριανή αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης», πάντως, δεν έχει καμία σχέση με τον τελικό του Κυπέλλου, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου. Είναι, όμως, μια πολύ καλή ευκαιρία για τον Άρη να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα.

Αν μπορεί κανείς να κρατήσει, κάτι καλό από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, είναι ότι ο τρόπος με τον οποίο έχασαν και η άσχημη εμφάνιση τους, πείραξε και τους παίκτες του Άρη. Έθιξε τον ποδοσφαιρικό εγωισμό τους. Αυτό, τουλάχιστον, «βγαίνει» από το κλίμα στα αποδυτήρια και στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου, αλλά και στις μεταξύ τους συζητήσεις. Κάτι, βέβαια, που θα πρέπει να αποδειχτεί και στον αγωνιστικό χώρο, στην αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

ΥΓ. Είναι επίσημο, πλέον και ανακοινώθηκε από την Κυβέρνηση, ότι μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν θα ισχύει και ο παραδοσιακός τρόπος ταυτοποίησης των στοιχείων για την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο. Κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν, πλέον, δικαιολογίες για τον μη ορισμό του τελικού του Κυπέλλου στο «Πανθεσσαλικό», καθώς χρειάζεται μόνο να τοποθετηθούν κάμερες.

ΥΓ1. Είναι ξεκάθαρο, εξάλλου, ότι δεν υπάρχει κανένα δίλημμα, σε ότι αφορά την έδρα του τελικού. Η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη. Το παιχνίδι θα πρέπει να γίνει στον Βόλο, με οπαδούς και των δυο ομάδων στις εξέδρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ