Τώρα δεν έχει φάση-φάση;

Τώρα δεν έχει φάση-φάση;

Ξαφνικά γίνανε όλοι υπεράνω για την διαιτησία. Και οι «εντός» και οι καταγεγραμμένοι εχθροί του Ολυμπιακού. Το έργο άλλωστε το βλέπουμε να εξελίσσεται στην… εξυγίανση. Στην Ευρώπη θα είχαν πρόβλημα;

Το αγωνιστικό κομμάτι του αποκλεισμού του Ολυμπιακού αναλύθηκε σε μεγάλο βαθμό από όλους. Ο καθένας από την σκοπιά του, από τον τρόπο που το βλέπει, τον βολεύει όπως θέλετε πείτε το.
Ακόμη και αυτοί που… ζουν για να πανηγυρίζουν αποτυχίες του Ολυμπιακού κατέγραψαν πως χάθηκε μια σημαντική ευκαιρία για την ομάδα του Πειραιά απέναντι σε μια ομάδα που την «είχε».

Και όμως για αυτούς που επίσης… ζούσαν για να μιλούν για διαιτησία όσο ο Ολυμπιακός κυριαρχούσε τα σφυρίγματα του Σλοβάκου Κρούζλιακ πέρασαν απαρατήρητα. Εδώ και υπάρχουν θέματα… εξυγίανσης να πρέπει σώνει και καλά να πουν πως είναι όλα ανθρώπινα λάθη και τυγχάνει να ευνοούνται ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συνεχώς.

Βλέπετε ο Ολυμπιακός ήταν η μοναδική ελληνική ομάδα που συνέχισε να παίζει στην Ευρώπη. Με πρόκριση επική εις βάρος της Μίλαν την ώρα που η ΑΕΚ δεν έκανε σεφτέ στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο ΠΑΟΚ πήρε τρεις θριαμβευτικούς βαθμούς απέναντι στα μεγαθήρια Βίντι, ΜΠΑΤΕ.

Και μπορεί ο Σλοβάκος να σφύριξε με το… βαμβάκι στο Κίεβο για να κάνει την δουλειά αλλά οι… ειδικοί του «φάση-φάση», «το νύχι του Ιντέγε» και το «ανάποδο άουτ» δεν είδαν, δεν άκουσαν τίποτα.

Και άντε αυτοί, αυτό θέλουν – πρέπει, αυτό κάνουν. Να μην βλέπουν όμως και οι εντός των τειχών τίποτα; Και άντε πάλι στο ζωντανό να το καταλάβουμε.

Πέρασε ένα 24ωρο από το ματσάκι στο Κίεβο. Δεν είδαν ξανά τις φάσεις; Δεν πρόσεξαν π.χ. πως στο 42΄υπάρχει δεύτερη κίτρινη κάρτα για παίκτη της Ντινάμο; Και αν ούτε αυτό είδαν δεν πρόσεξαν πως μετά το 1-0 όλα σχεδόν τα σφυρίγματα του ήταν μαεστρικά ώστε να κόβει τον ρυθμό και να επιτρέπει το σκληρό παιχνίδι των Ουκρανών.

Η υψηλή κριτική βλέπετε είναι εύκολη, ειδικά στην στραβή, πέφτουν όλοι να κάνουν τους… προφήτες, να «κατασπαράξουν». Στον Ολυμπιακό ειδικά είναι σύνηθες φαινόμενο.

Όπως τα τελευταία χρόνια είναι και οι διαιτησίες τύπου Κρούζλιακ για την σχέση που έχει με τους Ουκρανούς και τον γνωστό μας Λάκοβιτς ενημερωθήκατε επακριβώς χθες από to10.gr.

Και είναι απορίας άξιο πως λύνει και δένει στην ΟΥΕΦΑ Έλληνας παράγοντας, ο Θόδωρος Θεοδωρίδης, και παρόλαυτα ο Ολυμπιακός βιώνει κάκιστες διαιτησίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ