ΑΕΚ: Το πλάνο και το πόδι στο γκάζι για το Champions League

ΑΕΚ: Το πλάνο και το πόδι στο γκάζι για το Champions League

Πώς σκοπεύει να προετοιμάσει την ΑΕΚ ο Μάσιμο Καρέρα ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος

Η ΑΕΚ συνεχίζει τη δουλειά στα Σπάτα προκειμένου να βρει ξανά ρυθμό και να προετοιμαστεί για την επιστροφή στη δράση. Ένα πλάνο που για την Ένωση είναι μεγάλης σημασίας, μιας και οι στόχοι που έχει είναι σημαντικοί. Οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να επιστρέψουν στη δράση, έχοντας το πόδι κολλημένο στο γκάζι. Προκειμένου να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την κατάκτηση του κυπέλλου αλλά και την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης.

Ο Μάσιμο Καρέρα όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας είχε στο μυαλό του αυτό ακριβώς το πράγμα. Το ότι σύντομα η μπάλα θα κυλήσει ξανά στο χορτάρι και η ομάδα του θα πρέπει να δείξει απόλυτα προετοιμασμένη. Κάτι που φάνηκε και από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις που έγιναν στα Σπάτα.

Ο Ιταλός τεχνικός και οι συνεργάτες του έχουν σχεδιάσει ήδη το πλάνο δουλειάς για το επόμενο διάστημα. Ένα πλάνο που περιλαμβάνει διαφορετικές ασκήσεις και ξεχωριστά κομμάτια του παιχνιδιού. Για παράδειγμα μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γίνεται μπόλικη δουλειά στη φυσική κατάσταση. Ενώ από την επόμενη στο «κάδρο» θα μπει και η τακτική.

Ο Καρέρα έχει συζητήσει με τους παίκτες του και τους έχει ενημερώσει για το πώς θα πορευτούν από εδώ και πέρα. Ξέρουν τι περιμένει από εκείνους και αυτό που τον έχει χαροποιήσει, είναι που βλέπει από όλους κίνητρο. Αυτή η διακοπή βρήκε την ΑΕΚ σε πολύ καλή κατάσταση. Η Ένωση είχε ένα πολύ καλό πρόσωπο, κέρδιζε βαθμούς, έδειχνε να εξελίσσεται και να μπαίνει δυναμικά στην τελική ευθεία της σεζόν.

Η φόρα του Δικεφάλου κόπηκε θα λέγαμε κάπως απότομα. Η Ένωση ήταν πιθανότατα η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα σε αυτό το διάστημα. Ωστόσο οι άνθρωποι της ΑΕΚ και δη ο Μάσιμο Καρέρα, εκτιμούν πως οι Κιτρινόμαυροι θα επιστρέψου στη δράση στον ρυθμό που είχαν. Με την εικόνα τους να είναι βελτιωμένη.

Τα όσα κατάφεραν μέχρι τώρα οι παίκτες του Δικεφάλου τους δίνουν τη δυνατότητα να κλείσουν τη χρονιά με επιτυχίες. Ακόμα και έναν τίτλο. Και αυτό είναι κάτι που δεν αφήνει κανέναν στα Σπάτα ασυγκίνητο. Με πρώτο και καλύτερο τον Καρέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ