Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει τη λύση για τις μετακινήσεις οπαδών

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει τη λύση για τις μετακινήσεις οπαδών

«Εμείς οι Κρητικοί έχουμε μια ιδιαίτερη ευαισθησία στα ζητήματα της Μακεδονίας. Αν διπλώσεις τον χάρτη της Ελλάδας στα δυο θα ‘ρθει η Κρήτη να πέσει πάνω στη Μακεδονία και η Μακεδονία πάνω στην Κρήτη». Αυτό είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αυτό και θα ισχύει. Δηλαδή, εντάξει, για να το λέει ο άνθρωπος, θα στέκει […]

«Εμείς οι Κρητικοί έχουμε μια ιδιαίτερη ευαισθησία στα ζητήματα της Μακεδονίας. Αν διπλώσεις τον χάρτη της Ελλάδας στα δυο θα ‘ρθει η Κρήτη να πέσει πάνω στη Μακεδονία και η Μακεδονία πάνω στην Κρήτη». Αυτό είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αυτό και θα ισχύει. Δηλαδή, εντάξει, για να το λέει ο άνθρωπος, θα στέκει σαν επιχείρημα.

Και για να το λέει και για να ισχύει, να το αξιοποιήσουμε κι όλας. Οι γεωγραφικοί χάρτες ήρθαν αν δώσουν λύσεις σε όλους τους οπαδούς!

Απαγόρευση της μετακίνησης οπαδών θέλατε; Από τη μύτη θα σας βγει. Η λύση είναι χάρτινη, διαθέσιμη σε κάθε βιβλιοπωλείο, τώρα και στις τσέπες σας.

Λοιπόν, παίρνεις τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας, τον διπλώνεις σε τέσσερα σημεία – Στη μέση στον Ισθμό και μετά ας πούμε συν άλλη μία δίπλα περίπου στους Δελφούς.

Παίζει, ας πούμε ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ, που είναι κάτι σαν ντέρμπι αιωνίων σε κουλέρ λοκάλ. Δε σε αφήνει η ΕΠΟ να μετακινηθείς. Μη σκιάζεσαι, αγαπητέ γιαννιώτη οπαδέ! Παίρνεις τον χάρτη, τον διπλώνεις στα δύο και πέφτεις στα Χανιά. Αμέσως μετά, τον διπλώνεις, όρθιο τώρα, άλλη μία φορά και προσγειώνεσαι Ηράκλειο. Μετά το ματς, ξεδιπλώνεις και γυρίζεις πίσω στον τόπο σου.

Είσαι από την Χίο και παίζεις, ας πούμε, ένα φιλικό στην Φλώρινα; Ίδια διαδικασία, διπλώνεις τον χάρτη στα δύο, σκας Γρεβενά και μετά μέχρι και με τα πόδια το κόβεις άμα θες, πας και Βασιλίτσα για σκι, να πούμε.

Είσαι ΑΕΚτζης; Θες να κατέβεις από Φιλαδέλφεια στον Πειραιά, κατευθείαν μέσα στο «Καραϊσκάκης»; Παίρνεις τον χάρτη της Αττικής αυτήν την φορά, διπλώνεις μία στην Ομόνοια, ξαναδιπλώνεις μετά στις Τζιτζιφιές και ωωωωπ, με ένα μικρό άλμα να’ σου και χώθηκες Τηγάνι.

Είσαι ΑΕΛ; Παίζεις Αγρίνιο; Μην ανησυχείς, αγαπητέ οπαδέ. Διπλώνεις στην Καρδίτσα, και τσουπ! να’ σου στο Αγρίνιο να δεις Παναιτωλικό.

Είσαι Ξάνθη; Θες να πας Τρίπολη; Διπλώνεις στον Τύρναβο και γλιτώνεις και τα διόδια.

Εσύ, αγαπητέ Παναθηναϊκέ, θες να πας Λαμία, ας πούμε. Α, δεν θέλεις; με συγχωρείς, το παίρνω πίσω.

Κι εσύ, αγαπητέ ΠΑΟΚτζη. Παίζεις Αθήνα κι είσαι έτοιμος να κατέβεις να στηρίξεις την ομάδα σου; Δυστυχώς, δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε, υπάρχει μία εμπλοκή στα Τέμπη.

Και να θυμάστε: Λύσεις υπάρχουν και μάλιστα σχετικώς ανέξοδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ