Βέρτης- Αργυρός : Ο άγνωστος «πόλεμος» των τραγουδιστών

Βέρτης- Αργυρός : Ο άγνωστος «πόλεμος» των τραγουδιστών

Εχουμε ακούσει για πολλές συγκρούσεις και «τρωικούς πολέμους» στο παρελθόν.

Η ώρα της κρίσης για την νύχτα και τη δισκογραφία πλησιάζει. Με κλειστά μαγαζιά εδώ και ένα χρόνο στο μόνο μέσο που μπορεί να «μετρηθεί» αυτή τη στιγμή η δύναμη των καλλιτεχνών είναι το youtube.

Εχουμε ακούσει για πολλές συγκρούσεις και «τρωικούς πολέμους» στο παρελθόν. Πλούταρχος – Ρέμος, Βίσση – Βανδή και τα τελευταία χρόνια Βέρτης – Αργυρός.

Δύο καλλιτέχνες πολλοί προσωποκεντρικοί που δεν αρέσκονται σε συνεργασίες ούτε να μοιράζονται την πίστα με άλλους. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται σε ευθεία αντιπαράθεση καθώς τα τραγούδια τους κυκλοφόρησαν με μια μέρα διαφορά. Στις τάσεις του youtube προηγούταν μέχρι χθες το βράδυ ο Αργυρός με μια διαφορά γύρω στις 130.000 θεάσεις (views). Στα ραδιόφωνα ακόμη εικόνα δεν υπάρχει καθώς τα τραγούδια μόλις έχουν κυκλοφορήσει.

Και έρχονται και νέες παραγωγές απ’ ότι μαθαίνω και του Οικονομόπουλου αλλά και του Μαζωνάκη που οι φήμες τους θέλουν να έχουν συμφωνήσει για εμφανίσεις φέτος το καλοκαίρι σε ανοιχτά νυχτερινά κέντρα. Η μάχη της νύχτας μόλις ξεκίνησε και θα είναι μακρά…

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ