Η αποκάλυψη της Ειρήνης Παπαδοπούλου για το Survivor – «Δεν μετάνιωσα ποτέ…»

Η αποκάλυψη της Ειρήνης Παπαδοπούλου για το Survivor – «Δεν μετάνιωσα ποτέ…»

Η παίκτρια βρισκόταν συνεχώς στο προσκήνιο με τις αντιπαραθέσεις της με τους άλλους παίκτες.

«Δε μετάνιωσα ποτέ για τη συμμετοχή μου στο Survivor. Ρούφηξα πολύ έντονα αυτή την εμπειρία. Δεν μου αρέσουν οι συγκρούσεις, αλλά σε ένα ριάλιτι δε μετανιώνω που ήμουν αυθόρμητη», δήλωσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, ενώ αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για να κάνει κάτι νέο τηλεοπτικά.

Αναφερόμενη στο σύντροφό της και στο κατά πόσο σκέφτονται να ανέβουν παρέα τα σκαλιά της εκκλησίας, η ίδια ανέφερε ότι «Όταν επιλέγω έναν άνθρωπο και με επιλέγει, δεν το κάνω απλά για να περάσω καλά. Υπάρχουν κοινά όνειρα, και το μέλλον θα δείξει. Είμαι μια κλασική γυναίκα που στα όνειρά μου είναι η δημιουργία οικογένειας».

Σε ό,τι αφορά στα όνειρά της για το μέλλον, αλλά και τις δουλειές που έκανε πριν ασχοληθεί με το τραγούδι, η Ειρήνη Παπαδοπούλου είπε ότι «Πέρα από το τραγούδι, έχω δουλέψει σερβιτόρα, και σε διαφημιστική εταιρία. Τα τελευταία χρόνια είμαι ανοιχτή στο κομμάτι της τηλεόρασης. Πιστεύω ότι πάντα έρχεται η στιγμή που όλα “κουμπώνουν”. Θα με έβλεπα άνετα να κάνω παρουσίαση».

Η καριέρα στο εξωτερικό δεν είναι εύκολη, αλλά όταν υπάρχει θέληση και οι σωστές συγκυρίες όλα είναι πιθανά να συμβούν. Από Έλληνες, έχω συνεργαστεί με τους περισσότερους καλλιτέχνες που έχουμε στη χώρα και τους θαυμάζουμε. Θέλω ακόμα να συνεργαστώ με την Άννα Βίσση, και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην κάμερα του MEGA Καλημέρα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ