Ο Ματέους χώρισε την καλλονή Αναστασία επειδή δεν του έπλενε τις βρώμικες φανέλες (pics)

Ο Ματέους χώρισε την καλλονή Αναστασία επειδή δεν του έπλενε τις βρώμικες φανέλες (pics)

Οι εφημερίδες γράφουν πως ο Λόταρ Ματέους βρήκε άλλη - ακόμα μικρότερη - συντροφιά, αλλά ο ίδιος ο Γερμανός περιγράφει από διαφορετική οπτική το διαζύγιό του.

Ούτε το ένα είναι είδηση, ούτε το άλλο. Τώρα θα αναρωτηθείτε ποιο είναι το «ένα» και ποιο το «άλλο». Εξηγούμαστε.

Ο Λόταρ Ματέους χώρισε. Και αυτό σίγουρα δεν αποτελεί είδηση. Διότι αυτό είναι το πέμπτο διαζύγιο της ζωής του παλαίμαχου Γερμανού ποδοσφαιριστή.

Ο Λόταρ Ματέους ήταν με μια γυναίκα 27 χρόνια μικρότερή του. Ούτε όμως κι αυτό αποτελεί είδηση. Διότι συνηθίζει να έχει σχέση με – πολύ – μικρότερες γυναίκες από τον ίδιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Bild, ο Ματέους χώρισε την 33χρονη και πανέμορφη Αναστασία Κλίμκο για τα μάτια μιας άλλης γυναίκας, ακόμα πιο νέας σε ηλικία από την Αναστασία. Με την οποία μάλιστα εθεάθη να διασκεδάζει σε παραλία της Μυκόνου.

Ο ίδιος ο Γερμανός, πάντως, παρουσίασε μια άλλη οπτική για τον χωρισμό του. Μιλώντας στη Bild δεν έκανε λόγο για τρίτο πρόσωπο αλλά για… φανέλες που η πρώην σύζυγός του δεν ήθελε να πλένει.

«Κάποια στιγμή συνειδητοποιήσαμε ότι τα ενδιαφέροντά μας είχαν πάει σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Δεν θέλει να πλένει βρώμικες φανέλες ή ρούχα. Όλα τα άλλα είναι ιδιωτικές λεπτομέρειες που δεν αφορούν κανέναν. Δεν υπήρξε καυγάς, θυμός ή άλλοι σύντροφοι. Καλό είναι να συμφωνήσουμε, είμαστε ακόμα σε φιλικούς όρους. Το πιο σημαντικό είναι να τα καταφέρει ο γιος μας», δήλωσε ο Ματέους στην γερμανική εφημερίδα.

Δείτε την εντυπωσιακή πρώην σύζυγό του Αναστασία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ