Πληρώνει ακριβά ο Νίκος Βέρτης – «Χαστούκι» από το δικαστήριο

Πληρώνει ακριβά ο Νίκος Βέρτης – «Χαστούκι» από το δικαστήριο

Το Εφετείο Θεσσαλονίκης με μίαν άκρως αναλυτική απόφαση (την 252/2022 ) απέρριψε χθες την αίτηση αναψηλάφησης του Νίκου Βέρτη και των εταιρειών του.

Το Εφετείο Θεσσαλονίκης με μίαν άκρως αναλυτική απόφαση (την 252/2022 ) απέρριψε χθες την αίτηση αναψηλάφησης του Νίκου Βέρτη και των εταιρειών του. Η αίτηση στρεφόταν εναντίον του τέως οικονομικού του διευθυντή Νίκου Πολατίδη στον οποίο και όφειλαν 300.000 ευρώ από απλήρωτους μισθούς του.

  • Στην πρώτη απόφαση το δικαστήριο δέχτηκε πώς ο Βέρτης του έδινε έναντι χρήματα και ποτέ ολόκληρους τους μισθούς του. Η τωρινή απόφαση αναγνωρίζει την εξαρτημένη σχέση εργασίας του Πολατίδη με τον Βέρτη και τις εταιρείες του. Την αίτηση κατέθεσε ο τραγουδιστής στην προσπάθεια του να μην εξοφλήσει τον εργαζόμενο του.

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι ο Βέρτης ενώ ισχυρίζεται σχεδόν σε όλα τα δικόγραφα πως ο Πολατίδης είναι ψεύτης και δεν του οφείλει χρήματα, τον Μάιο του 2021 του πρότεινε να συμβιβαστούν σε συνάντηση με τους πληρεξουσίους δικηγόρους τους προσφέροντας του μειωμένο το ποσόν που δικαιούται ο Πολατίδης και το οποίο του αναγνώρισαν οι αποφάσεις του Πρωτοδικείου και Εφετείου Θεσσαλονίκης.

  • Η προσπάθεια ναυάγησε γιατί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας ο τραγουδιστής απαίτησε από τον Πολατίδη να ανακαλέσει τις μηνύσεις εναντίον τόσο του ίδιου αλλά και των συνεργατών και μαρτύρων του στα δικαστήρια.

Ο Πολατίδης αρνήθηκε και στη συνέχεια, κατόρθωσε να εισπράξει 214.000 ευρώ από τον Βέρτη με δικαστικές κινήσεις και με πολλά έξοδα.Όσο για τις κατασχέσεις;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικαστικός επιμελητής δεν βρήκε ποτέ τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα του αοιδού ( ASTON MARTIN – RANGE ROVER ), με την άλλη πλευρά να υποστηρίζει πώς είναι κρυμμένα σε γκαράζ της Αθήνας για να μην κατασχεθούν, ενώ σύμφωνα με τους αντιδίκους του έχει νοικιάσει εικονικά τα υπερπολυτελή σπίτια του στο Πανόραμα Βούλας Αττικής και στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, και εμφανίζεται να φιλοξενείται σε διαμέρισμα υπαλλήλου του.

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ