Η Σοφιάνα Αβραμάκη φοράει το μαγιό της και ανοίγει τα πόδια

Η Σοφιάνα Αβραμάκη φοράει το μαγιό της και ανοίγει τα πόδια

Απολαύστε την...

Είναι η αδιαφιλονίκητη νικήτρια του φετινού Survivor Ελλάδας για το ανδρικό κοινό. Ο λόγος για τη Σοφιάννα Αβραμάκη η οποία από την πρώτη ημέρα, χρίστηκε η αγαπημένη των ανδρών τηλεθεατών και σάρωσε σε όλα τα διαδικτυακά polls!

Με μεσογειακή ομορφιά και εξαιρετικές αναλογίες η Σοφιάννα Aβραμάκη απολαμβάνει τη δημοσιότητα που έλαβε μέσα από τη συμμετοχή της στο survivor και είναι έτοιμη να πάει ξανά στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor All Star!

Το καλοκαίρι περνάει όμορφα για τη νεαρή καλλονή η οποία κάνει τουρ στα ελληνικά νησιά! Κύθνος, Ρόδος, Μύκονος, Σαντορίνη, φιλοξένησαν την πρώην παίκτρια του ριάλιτι η οποία ανταμείβει όλους εμάς τους followers μέσα από τις όμορφες φωτογραφίες που δημοσιεύει στο instagram!

Οι περισσότερες φυσικά με μαγιό!

Παίζει με τον φωτογραφικό φακό, σηκώνει το χέρι για να μην την δούμε, πίνει το ποτό της με το καλαμάκι και στη συνέχεια ανοίγει τα πόδια με χάρη στην πιο όμορφη φωτογραφία της μέχρι σήμερα!

Η Σοφιάννα σύμφωνα με πληροφορίες είναι από τις παίκτριες που έχουν δεχτεί ήδη πρόταση για συμμετοχή στο survivor all star και έχει απαντήσει καταρχάς θετικά!

Εμείς αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό αφού η Σοφιάννα είναι εκτός από όμορφη παρουσία και καλό παιδί!

Το δε instagram της, είναι για να κατασκηνώσεις περιμένοντας την επόμενη φωτογραφία της!

Πηγή: koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ