Χριστίνα Μουστάκα: Το «τούμπανο» των «Ράδιο Αρβύλα» σηκώνει το πόδι και… κολάζει κόσμο! (pics)

Χριστίνα Μουστάκα: Το «τούμπανο» των «Ράδιο Αρβύλα» σηκώνει το πόδι και… κολάζει κόσμο! (pics)

Ακόμα και σήμερα η Χριστίνα Μουστάκα προκαλεί πανικό με τα κάλλη της

Την εντυπωσιακή κουκλάρα Χριστίνα Μουστάκα τη γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική παρουσία που είχε στους «Ράδιο Αρβύλα» και στο πλευρό του Αντώνη Κανάκη και κατάφερνε σε κάθε εκπομπή που εμφανιζόταν να προκαλεί το τεράστιο ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και φυσικά των φανατικών θαυμαστών της εκπομπής.

Το μελαχρινό κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα, με την παρουσία του αλλά και με τις σέξι εμφανίσεις του, έδινε πάντα μια διαφορετική νότα, ευχάριστη και… αποκαλυπτική.

Όμως ξαφνικά η καλλονή από τον Πειραιά που ξετρέλανε την Θεσσαλονίκη, αλλά και όλη την Ελλάδα με τα εντυπωσιακά προσόντα της, μια μέρα αποφάσισε να τα αφήσει όλα και να εξαφανιστεί.

Η Χριστίνα Μουστάκα τα τελευταία χρόνια απουσιάζει από τον χώρο της παρουσίασης ρίχνοντας βάρος στα επιχειρηματικά της σχέδια αφού έχει δημιουργήσει την δική της εταιρία ρούχων.

Αν κάποιος θέλει να δει πρέπει να την ακολουθήσει στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης όπου εξακολουθεί να προκαλεί πανζουρλισμό με τις φωτογραφίες που αναρτεί.

Εμείς επιλέξαμε μια από τις καλύτερες της και σας την παρουσιάζουμε εδώ.

Δείτε ακόμα: Έγινε μητέρα η Χριστίνα Μουστάκα

Πριν από ένα περίπου χρόνο το πρώην κορίτσι του των «Ράδιο Αρβύλα», η Χριστίνα Μουστάκα έγινε μητέρα . Η ίδια το δήλωσε μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ