Σάκης και Μαριλένα ζουν τον έρωτά τους στο Survivor – Οι τρυφερές φωτογραφίες τους

Σάκης και Μαριλένα ζουν τον έρωτά τους στο Survivor – Οι τρυφερές φωτογραφίες τους

«Λιώνει» ο ένας για τον άλλον!

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Αν και στην αρχή του Survivor τοποθετήθηκαν σε διαφορετικές ομάδες και πέρασαν δύσκολες στιγμές, πλέον είναι μαζί στους Κόκκινους και δεν αποχωρίζεται λεπτό ο ένας τον άλλον.

«Με το που ανακοίνωσε ο Γιώργος ότι περνάω στην κόκκινη ομάδα, πέρα ότι δεν το πίστεψα, άρχισα να τρέχω πάνω στον Σάκη, ήταν πραγματική ευτυχία, είναι η καλύτερη μου μέρα στο παιχνίδι», δήλωσε η Μαριαλένα ενώ ο Σάκης εξομολογήθηκε:

Διαβάστε επίσης: Άρης: Να βγάλει εγωισμό κόντρα στην ΑΕΚ

«Η ανυπομονησία μου ήταν σχεδόν κοντά με το αποτέλεσμα του ’21 στον τελικό, για το αν θα είμαι ο νικητής ή όχι, τόσο πολύ το περίμενα, ήθελα πάρα πολύ να είμαι με τη Μαριαλένα, δεν μπορώ να το κρύψω, ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται».

Το ριάλιτι επιβίωσης είχε σταθεί η αφορμή το 2021 να ξανασμίξουν και είναι αυτό που τους κρατάει ενωμένους και έτοιμους να αντιμετωπίσουν τα πάντα μαζί.

«Δεν είχαμε συνειδητοποιήσει ότι βλέπαμε ερωτικά ο ένας τον άλλο μέσα στο παιχνίδι», έχει δηλώσει η Μαριαλένα για τη σχέση τους, αλλά και για το τι έγινε μεταξύ τους μέσα στο Survivor 4.

«Ήταν κάτι πολύ όμορφο το οποίο δεν θέλαμε να χαλάσουμε γιατί μπορεί να ερχόμασταν πιο κοντά, να φαινόταν κάτι στις κάμερες, να τσακωνόμασταν μέσα στο παιχνίδι και δεν υπήρχε λόγος. Απλά αφήναμε τον χρόνο να κυλάει και επειδή ο χρόνος εκεί περνά γρήγορα γιατί παλεύεις για το φαγητό σου», έχει πει από την πλευρά του ο Σάκης Κατσούλης.

Φέτος πάντως είναι καλύτερα από ποτέ…

Μάλιστα, σε ένα επεισόδιο του Φεβρουαρίου, όταν οι Μπλε ηττήθηκαν μετά το τέλος του αγώνα ο Σάκης Κατσούλης πλησίασε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη για να την παρηγορήσει. Το ζευγάρι ήρθε πολύ κοντά με τον νικητή του Survivor 2021 να κάνει μια πρόταση στην αγαπημένη του. Ο διάλογός τους ήταν ο εξής:

Σάκης: «Πως γίνεται να μην σε σκέφτομαι; Όλους τους αγώνες που έχουμε κερδίσει, δεν μπορώ να μη σε σκέφτομαι! Όταν έγραφε η κάμερα, μου λέει ο Στέλιος «δεν έχεις κάνει παιδί και λέω «όχι, Μαριαλένα, θα κάνουμε ένα;». Αλλά είχες νεύρα και δεν το συνέχισα».
Μαριαλένα: «Πότε το είπες αυτό;»
Σάκης: «Όταν λέγαμε για τα παιδιά που έχουν οι υπόλοιποι. Μου λέει ο Στέλιος “εσύ δεν έχεις παιδί”. Λέω: “Όχι. Μαριαλένα θες να κάνουμε ένα;”. Αλλά δεν με κοίταξες καν».
Μαριαλένα: «Δεν το άκουσα».
Σάκης: «Θα κάνουμε ένα παιδάκι; Να κάνουμε ένα παιδάκι».  

Ο χωρισμός που ήταν… ψέμα

Την Πρωταπριλιά ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε τους παίκτες στο συμβούλιο του νησιού και τους ανακοίνωσε ότι, λόγω των πρόσφατων γεγονότων με την απομάκρυνση Γκότση – Πιλίδη από την ομάδα των Μπλε, θα έπρεπε να γίνουν ορισμένες αλλαγές.

Οι Μαχητές ψήφισαν και διάλεξαν έναν παίκτη από τους Κόκκινους για να ενσωματωθεί στην ομάδα τους. Ο παίκτης αυτός ήταν ο Σάκης Κατσούλης. Η Μαριαλένα δεν πήρε καθόλου καλά αυτή την εξέλιξη. Λίγο μετά την ανακοίνωση ξέσπασε σε κλάματα.

Ωστόσο, η πλάκα δεν κράτησε πολύ. Ο παρουσιαστής βλέποντας την αντίδρασή της, έδωσε τέλος στο αστείο, αποκαλύπτοντας ότι πρόκειται για πρωταπριλιάτικη φάρσα με τη συνεργασία των Μπλε.     

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ