Τα βάσανα δεν έχουν τελειώσει για Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπα Ουίλιαμ: Αποκαλύφθηκαν τα δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας που τους απειλούν για το στέμμα

Τα βάσανα δεν έχουν τελειώσει για Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπα Ουίλιαμ: Αποκαλύφθηκαν τα δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας που τους απειλούν για το στέμμα

Κάποιοι στο Μπάκιγχαμ έχουν άλλη ατζέντα...

Η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ έχουν μπροστά τους μια πολύ μεγάλη περιπέτεια, μετά τη διάγνωση της πρώτης με καρκίνο, με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας να επιχειρεί με κάθε τρόπο να σταθεί στο πλευρό της και να τη βοηθήσει να ξεπεράσει τη δυσκολία, που της προέκυψε.

Πολλά είναι, δε, τα ερωτήματα που έχουν ανακύψει, αφού την ίδια στιγμή ο Βασιλιάς Κάρολος πάσχει από την ίδια ασθένεια, με αρκετούς να διερωτώνται περί της διαδοχής, αν και πότε αυτή θα πραγματοποιηθεί. Τη στιγμή αυτή, πάντως, ορισμένα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας δείχνουν να έχουν τη δική του ατζέντα, μπροστά στην πιο μεγάλη της δοκιμασία εδώ και πολλά χρόνια.

Ο λόγος της διαφορετικής ατζέντας που ακολουθούν η Μπεατρίς και η Γιουτζίν – Η καταστροφική συνέντευξη του Άντριου

Μια υπόθεση ανοικτή αφορά τις Πριγκίπισσες Γιουτζίν και Μπεατρίς, που υποστηρίζουν η μία την άλλη με αφορμή μια συνέντευξη του πατέρα τους, Πρίγκιπα Άντριου, ο οποίος είχε συνδεθεί με την υπόθεση του Τζέφρι Επστάιν, λόγω της φιλίας ανάμεσα στους δύο. Η Μπεατρίς είχε παίξει ρόλο σε αυτή την καταστροφική συνέντευξη, με τη Γιουτζίν να προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό της αδελφής της, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ».

«Η Μπεατρίς ευτυχώς είναι μια νεαρή γυναίκα με αντοχές. Προσπαθεί για το καλύτερο, ώστε να μείνει συγκεντρωμένη στην καταιγίδα, ήταν πολύ σκληρό όλο αυτό για την ίδια», είπε η Γιουτζίν. Σύμφωνα με άλλες αναφορές, δε, η Γιουτζίν και οι πιο στενοί της φίλοι έχουν συμπαρασταθεί μαζικά στην Μπεατρίς, ώστε να ξεπεράσει τις αντιδράσεις για την περιβόητη αυτή συνέντευξη του Άντριου.

Κάπως έτσι, οι δύο αδελφές συνεχίζουν να δείχνουν ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας, μην έχοντας κρύψει εδώ και πολύ καιρό τις επιδιώξεις τους για περισσότερες αρμοδιότητες. Από τη στιγμή της διάγνωσης της Κέιτ, δε, αναζητούν για κάτι ακόμη υψηλότερο, ακολουθώντας τη δική τους ατζέντα.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ