Η Σοφία Καρβέλα άλλαξε τα μαλλιά της και είναι μία κούκλα

Η Σοφία Καρβέλα άλλαξε τα μαλλιά της και είναι μία κούκλα

Η κόρη της Άννας Βίσση επισκέφτηκε τον κομμωτή της για μία ανανέωση.

Το να έχεις έναν επιτυχημένο λογαριασμό στο Instagram εξαρτάται από πολλά πράγματα. Οι αναρτήσεις σου πρέπει να έχουν ενδιαφέρον, ώστε ο κόσμος να μη βαριέται και να έχει λόγο να ασχοληθεί ξανά με αυτές. Η φωτογραφία να έχει τύπο, το caption να έχει κάτι να πει και γενικώς να δίνεις κάτι που αρέσει στο κοινό. Η Σοφία Καρβέλα, για παράδειγμα, φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο να το κάνει.

Η διάσημη κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έχει πολύ χιούμορ κι αυτό το χρησιμοποιεί στο προφίλ της όταν πρόκειται να βάλει κάποια περιγραφή σε φωτογραφία. Ωστόσο, είναι και μία πολύ όμορφη γυναίκα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ποζάρει με τα αθλητικά της ή που μας έχει δείξει ασκήσεις, τις οποίες επιλέγει για να γυμνάζεται.

Τώρα, όμως, φαίνεται πως ήρθε η στιγμή να κάνει μια αλλαγή. Διανύουμε και μία εποχή που σίγουρα το προστάζει, οπότε τι ποιο εύκολο από το να επισκεφτεί τον κομμωτή της και να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της;

Έτσι, λοιπόν, αφού πρώτα έκανε κάποια story από τη συγκεκριμένη επίσκεψη, στη συνέχεια δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία πόζαρε με ένα λευκό σύνολο και τα μαλλιά της σε μία πιο «ανοιχτή» απόχρωση του ξανθού.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τη δεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ