Κλείσιμο
Con-Troll: Ζούμε ιστορικές στιγμές!
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΗΠΑ: Συμφωνία ίσων αμοιβών για άνδρες και γυναίκες ανακοίνωσε η ομοσπονδία (pic)

ΗΠΑ: Συμφωνία ίσων αμοιβών για άνδρες και γυναίκες ανακοίνωσε η ομοσπονδία (pic) | to10.gr
19/05/2022 00:18

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου των ΗΠΑ γίνεται η πρώτη στον κόσμο που θα έχει ίσα χρηματικά έπαθλα σε άνδρες και γυναίκες για συμμετοχή στα αντίστοιχα Παγκόσμια Κύπελλα.

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου των Ηνωμένων Πολιτειών (USSF) ανακοίνωσε ότι κατέληξε σε συλλογικές συμβάσεις ίσων αμοιβών για τις ομάδες ανδρών και γυναικών, δημιουργώντας παράλληλα έναν μηχανισμό για την κατανομή των χρηματικών επάθλων, μεταξύ άλλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σύμφωνα με τις συμφωνίες, οι οποίες θα ισχύουν μέχρι το 2028, η ομοσπονδία ποδοσφαίρου των ΗΠΑ γίνεται η πρώτη στον κόσμο που θα έχει ίσα χρηματικά έπαθλα σε άνδρες και γυναίκες για συμμετοχή στα αντίστοιχα Παγκόσμια Κύπελλα.

«Αυτή είναι μια πραγματικά ιστορική στιγμή. Αυτές οι συμφωνίες αλλάζουν για πάντα το παιχνίδι εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν το παιχνίδι σε όλο τον κόσμο» δήλωσε η πρόεδρος της ομοσπονδίας, Σίντι Πάρλοου Κόουν, στην ιστοσελίδα της USSF.

Οι οικονομικοί όροι των συμφωνιών περιλαμβάνουν την εισαγωγή του ίδιου μηχανισμού κατανομής των εμπορικών εσόδων και για τις δύο ομάδες.

MUST READ

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
arrow-back

Κοινοποίηση: ΗΠΑ: Συμφωνία ίσων αμοιβών για άνδρες και γυναίκες ανακοίνωσε η ομοσπονδία (pic)