Η συγκινητική δήλωση του Τάκη Λεμονή για τον Δημήτρη Μητροπάνο (vid)

Η συγκινητική δήλωση του Τάκη Λεμονή για τον Δημήτρη Μητροπάνο (vid)

Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο.

Μεγάλη συναυλία προς τιμήν του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου θα διοργανώσει την Δευτέρα 30 Μαΐου στις 20:30 στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη η ΚΕ του ΚΚΕ σε συνεργασία με την οικογένεια του αξέχαστου ερμηνευτή.

Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής, μίλησε για τον σπουδαίο Δημήτρη Μητροπάνου και αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους ο αείμνηστος καλλιτέχνης αναδείχθηκε ως ένας εκ των αγαπημένων τραγουδιστών των Ελλήνων.  «Σημάδεψε γενιές με την όμορφη φωνή του και με την ψυχή του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τάκης Λεμονής για τον Δημήτρη Μητροπάνο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις 17 Απριλίου συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από τον θάνατο του αξέχαστου ερμηνευτή.

Η δήλωση του Τάκη Λεμονή:

«Μιλάμε για έναν τραγουδιστή που έχει σημαδέψει τη δικιά μας γενιά, με τα τραγούδια του μ’ αυτήν την ιδιαίτερη και όμορφη φωνή του. Τον γνώρισα όταν ήμουν νέος. Ήταν οπαδός του Ολυμπιακού. Ο Δ. Μητροπάνος ήταν κάτι το ξεχωριστό, όχι μόνο για εμένα, αλλά και για όλον τον κόσμο.

Όταν ξεκίνησα το 1978 στον Ολυμπιακό, ξέραμε τα αισθήματά του, ότι ερχόταν στο γήπεδο. Χαρακτηριστικά θυμάμαι μια μέρα μετά από έναν αγώνα, όταν είχε τελειώσει, ο Δημήτρης ήταν πολύ φίλος με τον Παναγιώτη Κελεσίδη (σ.σ. τότε τερματοφύλακας του Ολυμπιακού), κάνανε παρέα. Τον περίμενε στο πάρκιγνκ του ”Γ. Καραϊσκάκης” οπότε εκεί ήτανε η πρώτη μας γνωριμία. Με αγκάλιασε, ήταν ένας πολύ ωραίος άνθρωπος. Εγώ ήμουν στα ξεκινήματά μου και μου έδωσε συμβουλές ότι πρέπει να προσέξω, ότι έχω ταλέντο… Τα θυμάμαι όλα αυτά. Ήταν πραγματικά ένας πολύ όμορφος άνθρωπος.

Ο Δημήτρης έγινε αγαπημένος τραγουδιστής των Ελλήνων όχι μόνο για την πολύ όμορφη και ιδιαίτερη φωνή του αλλά και γι’ αυτό που έβγαζε, την ψυχή. Είναι μία πολύ ωραία πρωτοβουλία. Αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί εμείς θυμόμαστε αλλά έρχεται και μια γενιά πίσω μας και παραπίσω μας, που θα πρέπει όλους αυτούς τους ανθρώπους να τους γνωρίσει καλά και να καταλάβει πόσο μεγάλο έργο έχει κάνει ο κάθε άνθρωπος στον τομέα του».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ