Ουάρντα: Ανανεώνει με σούπερ συμβόλαιο στην Ανόρθωση

Ουάρντα: Ανανεώνει με σούπερ συμβόλαιο στην Ανόρθωση

Κάτοικος Κύπρου αναμένεται να παραμείνει ο Αμρ Ουάρντα.

Κοντά στο να ανανεώσει με την Ανόρθωση είναι ο Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός ο οποίος μετακόμισε στην Κύπρο στο τέλος της περασμένης μεταγραφικής περιόδου,  έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στους ιθύνοντες του κυπριακού συλλόγου, όντας ένας από τα βασικά «γρανάζια» για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια.

Όπως είναι λογικό η Ανόρθωση θέλει να διατηρήση στο δυναμικό της τον Ουάρντα, με τον Αιγύπτιο να έχει στα χέρια του μια  πρόταση η οποία είναι καλύτερη από κάθε άλλη. Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την μεγαλόνησο, το σούπερ συμβόλαιο που του δίνει η Ανόρθωση αγγίζει τις 400 χιλιάδες ευρώ το χρόνο, με την διοίκηση Χρήστου Πουλλαΐδη να κάνει μια τεράστια υπέρβαση.

Το συγκεκριμένο ποσό τον κάνει αυτόματα τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ρόστερ, αλλά και έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους στην Κύπρο.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκαθαρίσει το θέμα αλλά το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι οι ενδείξεις είναι θετικές, με τον Ουάρντα να έχει δεθεί αρκετά και με τον κόσμο των «κυανόλευκων».

Την φετινή σεζόν κατέγραψε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 11 τέρματα και 5 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ