Υπογράφει σήμερα ο Ουάρντα – Εκτός εάν αλλάξει άποψη…

Υπογράφει σήμερα ο Ουάρντα – Εκτός εάν αλλάξει άποψη…

Για ακόμη μία φορά ο Αμρ Ουάρντα πρωταγωνιστής σε ένα... διαφορετικό μεταγραφικό σίριαλ. Θα υπογράψει ή όχι;

Ο Αμρ Ουάρντα είναι ένας πολύ ιδιαίτερος ποδοσφαιριστής και χαρακτήρας, κάτι που έχουν αντιληφθεί όλοι εδώ και χρόνια. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός που έκανε καριέρα στην Ελλάδα και τη Superleague, την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Κύπρο και την Ανόρθωση.

Το καλοκαίρι όμως το συμβόλαιο του ολοκληρώθηκε, η Ανόρθωση του κατέθεσε πρόταση ανανέωσης, όμως εκείνος ήταν αρνητικός στην αρχή. Συγκεκριμένα, ο Ουάρντα σκόπευε να φύγει από την κυπριακή ομάδα, περίμενε προτάσεις, οι οποίες δεν έφτασαν στα χέρια του. Όμως πλέον έχει έρθει σε ένα σημείο που όλα δείχνουν ότι θα πει «ναι» στην Ανόρθωση και θα υπογράψει εντέλει νέο συμβόλαιο.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Μεγαλόνησο απάντησε θετικά και αναμένεται μέσα στην ημέρα να βρεθεί στα γραφεία της ομάδας για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο του.

Ο Ουάρντα επικοινώνησε αργά το απόγευμα της Τρίτης με τους ανθρώπους της Ανόρθωσης ότι μέχρι το μεσημέρι θα βρεθεί στις Πλάτρες για να βάλει την υπογραφή του και να συνεχίσει στην Κύπρο.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως στην κυπριακή ομάδα παρότι έχουν πάρει το οριστικό «ΟΚ» από τον Αιγύπτιο διεθνή υπάρχει φόβος μην αλλάξει απόφαση και δεν κρατήσει τον λόγο του, μιας και γνωρίζουν ότι πρόκειται για έναν πολύ ιδιόρρυθμο χαρακτήρα.

Ο Ουάρντα ήταν από τους κορυφαίους παίκτες στο κυπριακό πρωτάθλημα την περσινή σεζόν και από τους πιο σημαντικούς της Ανόρθωσης έχοντας σε όλες τις διοργανώσεις 40 συμμετοχές, 11 γκολ και 9 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ