Ο Λουίς Κάστρο, νέος προπονητής του Ρονάλντο στην Αλ Νασρ

Ο Λουίς Κάστρο, νέος προπονητής του Ρονάλντο στην Αλ Νασρ

Ο Λουίς Κάστρο είναι ο νέος προπονητής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, υπογράφοντας συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Λουίς Κάστρο θα είναι ο προπονητής που θα προπονεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο, από την νέα σεζόν στην Αλ Νασρ, με τον 61χρονο τεχνικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια με τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας.

Ο 61χρονος συμπατριώτης του Ρονάλντο συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Μέσης Ανατολής και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

Διαβάστε επίσης: Έριξε βόμβα ο Καραπαπάς: «Η ΑΕΚ πρώτα έλεγε ευχαριστώ και μετά έστησε μπλόκο Γ΄Εθνικής για τον Μπακαμπού»- Το ραντεβού με Αλμέιδα, Γιαννάκη, Κονέ και Άλβες

Εκτός από τον «σούπερσταρ» Κριστιάνο Ρονάλντο, στο ρόστερ της ομάδας θα βρει τον Μαρσέλα Μπρόζοβιτς, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, για τον οποίο ξοδεύτηκαν 18 εκατ. ευρώ.
Η Αλ Νασρ είναι ο 8ος σύλλογος που θα κοουτσάρει ο έμπειρος προπονητής αφού στο παρελθόν έχει κάτσει στους πάγκους των, Πόρτο, Ρίο Άβε, Τσάβες, Γκιμαράες, Σαχτάρ, Αλ Ντουχαίλ και Μποταφόγκο μεταξύ άλλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ