Απίθανος Ουάρντα: Η Φάρκο του έλυσε το συμβόλαιο λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς!

Απίθανος Ουάρντα: Η Φάρκο του έλυσε το συμβόλαιο λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς!

Η Φάρκο αναγκάστηκε να λύσει το συμβόλαιο του Αμρ Ουάρντα, με την αιγυπτιακή ομάδα να κατηγορεί τον 30χρονο μεσοεπιθετικό για έλλειψη επαγγελματισμού.

Βραχύβια αποδείχτηκε η θητεία του Αμρ Ουάρντα στην ομάδα της πατρίδας του, Φάρκο, καθώς ο αιγυπτιακός σύλλογος πήρε την απόφαση να τερματίσει το συμβόλαιο του 30χρονου άσου, τρεις μήνες μετά την ένταξή του στην ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αίγυπτο, οι άνθρωποι της Φάρκο πήραν την απόφαση να αποδεσμεύσουν τον Ουάρντα λόγω έλλειψης επαγγελματισμού, καθώς δεν ήταν αφοσιωμένος στην ομάδα, ενώ δεν έδειχνε και την απαιτούμενη διάθεση στις προπονήσεις της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Έργο τέχνης από την «Marca»: Πώς θα ήταν τα γήπεδα των ομάδων της Euroleague με βάση τα μνημεία των πόλεων τους!

Κάπως έτσι, ο πρώην ποδοσφαιριστής των Παναιτωλικού, ΠΑΟΚ, Ατρομήτου και Βόλου θα ψάξει να βρει την έβδομη ποδοσφαιρική του στέγη μέσα σε μία χρονιά!

Ναι, καλά διαβάσατε. Ο Ουάρντα από το προηγούμενο καλοκαίρι έχει υπογράψει σε Ανόρθωση, Απόλλων Λεμεσού, Ράζα Κασαμπλάνκα, Δόξα Κατωκοπιάς, Εστεγκλάλ και Φάρκο, αποχωρώντας μετά από μικρό χρονικό διάστημα για εξωαγωνιστικούς λόγους.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ