Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη 1-0: Ο Ντεπάι την έστειλε στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη 1-0: Ο Ντεπάι την έστειλε στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Ο Μέφμις Ντεπάι πέρασε αλλαγή στο ματς με τη Σεβίλλη και με δικό του γκολ έδωσε τη νίκη-πρόκριση (1-0) στα ημιτελικά του Κυπέλλου στην Ατλέτικο.

Μέμφις Ντεπάι ο «λυτρωτής»! Ο Ντιέγκο Σιμεόνε τον πέρασε αλλαγή στο ματς με τη Σεβίλλη και ο Ολλανδός έδωσε τη λύση στην Ατλέτικο που με δικό του γκολ επικράτησε με 1-0 των Ανδαλουσιανών και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Οι «ροχιμπλάνκος», λίγες μέρες μετά την εμφατική νίκη τους επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 4-2 στην παράταση, έδειξαν εξαρχής πως ήθελαν πολύ κι αυτή την πρόκριση και την ευκαιρία να πάνε ως το τέλος του δρόμου στη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης: Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 90-85: Θυμήθηκε την ταυτότητά του με σούπερ Παπανικολάου, αλλά τον πρόδωσαν οι βολές

Στο 26′ ο Γκριεζμάν έχασε τεράστια ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στην Ατλέτικο, καθώς γλίστρησε α λα… Τζον Τέρι στην εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Μοράτα από τον Μαρκάο, με την μπάλα να φεύγει πολύ πάνω απ’ τα δοκάρια.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι πολύ πιο απειλητικοί, ψάχνοντας το γκολ της πρόκρισης κι εντέλει το βρήκαν στο 79′ με την προσπάθεια του Ντεπάι, που έστειλε την Ατλέτικο στους «4» κι έδωσε το έναυσμα για ένα μεγάλο… πάρτι από 70.000 φίλους της ομάδας του στο «Metropolitano».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ