Κορονοϊός: Ξέσπασε η Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες στο Instagram της- Τι συνέβη;

Κορονοϊός: Ξέσπασε η Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες στο Instagram της- Τι συνέβη;

Η Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες ξέσπασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τι συνέβη;

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, την οποία γνωρίσαμε περισσότερο μέσα από τις Άγριες Μέλισσες ξέσπασε με αφορμή μία εικόνα που είδε.

Όλοι πρέπει να μείνουμε στα σπίτια μας προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού και να μην νοσήσουμε, όμως κάποιοι συμπολίτες μας δεν υπακούουν στα μέτρα της κυβέρνησης και βρίσκονται σε χώρους που είναι πολλά άτομα!

Πριν ο πρωθυπουργός λάβει μέτρα για την αναστολή λειτουργίας σε όλους τους χώρους λατρείας όλων των θρησκειών και δογμάτων μετά την απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία επέλεξε να συνεχίσει την κυριακάτικη λειτουργία, έστω και εάν κάλεσε τους ηλικωμένους πιστούς να μένουν σπίτια τους, η τηλεοπτική Θεοδοσία είδε πριν δύο μέρες τους πιστούς σε εκκλησία της Λάρισας να είναι ο ένας δίπλα στον άλλον και θέλησε να τονίσει ότι «μένουμε σπίτι»

Δημοσίευσε μία εικόνα από την εκκλησία της Λάρισας και έγραψε: «Σήμερα το πρωί εκκλησία στην Λάρισα! Και κάπου εδω σηκώνεις τα χέρια ψηλά! #μένουμε_σπίτι για το καλό όλων!! Και οι πιστοί κάντε τις προσευχές σας σπίτι σας δεν θα παρεξηγηθει κανένας θεός»!

Δείτε την gallery που ακολουθεί!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ