Βενγκέρ: «Με ενδιαφέρει η Μπάγερν, αλλά θέλω λίγο χρόνο»

Βενγκέρ: «Με ενδιαφέρει η Μπάγερν, αλλά θέλω λίγο χρόνο»

Σε συζητήσεις με τη Μπάγερν αποκάλυψε πως βρίσκεται ο Αρσέν Βενγκέρ, προκειμένου να αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου, καθώς η βαριά ήττα με 5-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο γερμανικό πρωτάθλημα σήμανε την άμεση απομάκρυνση του Νίκο Κόβατς από τον πάγκο.

Από τη στιγμή που το διαζύγιο ανάμεσα στις δυο πλευρές έγινε γνωστό, σωρεία ονομάτων που είναι υποψήφια για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία των Γερμανών έκαναν… παρέλαση στον διεθνή Τύπο, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και εκείνο του Αρσέν Βενγκέρ.

Μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις του στο «Bein Sports», ο Αλσατός επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Βαυαρούς για την έναρξη της συνεργασίας τους και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

«Αποφασίσαμε να μιλήσουμε με τον Ρουμενίνγκε (σ.σ πρόεδρο της Μπάγερν) την επόμενη εβδομάδα επειδή είμαι στην Ντόχα μέχρι στην Κυριακή.

Μιλήσαμε το πολύ τέσσερα με πέντε λεπτά. Με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι για τη θέση του προπονητή, του είπα ότι δεν το έχω σκεφτεί και χρειάζομαι λίγο χρόνο» ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ