Αυτά είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του Champions League

Αυτά είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν είναι οι ομάδες που πέρασαν στα ημιτελικά του Champions League και θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό της 29ης Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη.

Ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών του Champions League και συμπληρώθηκε η τετράδα των ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο της φετινής διοργάνωσης.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε στο δεύτερο ματς από τη Μπάγερν (0-1) αλλά χάρη στο 2-3 του πρώτου ματς πήρε την πρόκριση. Απέναντί της θα βρει τη Μάντσεστερ Σίτι σε μια τιτανομαχία. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα νίκησε και στο δεύτερο ματς τη Ντόρτμουντ (1-2) και πήρε και εκείνη το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Η Τσέλσι είχε κερδίσει με 2-0 την Πόρτο στο πρώτο ματς, οι «δράκοι» επικράτησαν με 1-0 στη ρεβάνς, και έτσι η ομάδα του Τούχελ προκρίθηκε στην ημιτελική φάση. Εκεί θα βρει μπροστά της τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικράτησε με 3-1 στο πρώτο ματς της Λίβερπουλ, ενώ στη ρεβάνς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες (0-0).

Οι αγώνες των ημιτελικών θα διεξαχθούν στις 27 και 28 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς θα γίνουν στις 4-5 Μαΐου. Ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 29 Μαΐου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των ημιτελικών:

Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι
Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ