Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-0

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-0

Η Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε όρθια στο Ανφινλντ και σε συνδυασμό με το 3-1 του πρώτου παιχνιδιού, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι.

Με την πρόκριση στις αποσκευές της επιστρέφει στην Ισπανία η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν στάθηκε όρθια στο Ανφιλντ απέναντι στην Λίβερπουλ (0-0) και σε συνδυασμό με 3-1 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Οι Μαδριλένοι συνεχίζουν την πορεία τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με στόχο την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, ενώ από την άλλη πλευρά οι Reds του Γιούργκεν Κλοπ, ολοκλήρωσαν στα προημιτελικά την περιπέτειά τους στο φετινό Champions League.

Στους «4» η Ρεάλ Μαδρίτης διασταυρώνεται με την Τσέλσι, η οποία απέκλεισε την Πόρτο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και δεύτερο λεπτό δημιούργησαν την πρώτη μεγάλη στιγμή στην αναμέτρηση, αλλά ο Κουρτουά είπε «όχι» στον Σαλάχ. Ο Μανέ άνοιξε στον Αιγύπτιο, αυτός βρέθηκε απέναντι από τον Βέλγο, αλλά ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης απέκρουσε και κράτησε το μηδέν. Στο 11’ οι Reds απείλησαν και πάλι, αυτή τη φορά με τον Μίλνερ. Ο Αγγλος βρήκε χώρο, έκανε το δυνατό σουτ, αλλά ο Κουρτουά στάθηκε και πάλι στο ύψος του.

Στο 20’ η Ρεάλ είχε δοκάρι με τον Μπενζεμά. Ο Γάλλος βγήκε στην αντεπίθεση, σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Καμπάκ και κατέληξε στο δοκάρι του Αλισον, ο οποίος μάλιστα στη συνέχεια της φάσης μπλόκαρε το σουτ του Βινίσιους. Στο 41’ ο Μανέ γύρισε στον Σαλάχ, αλλά ο Αιγύπτιος δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε και η μπάλα έφυγε άουτ. Ετσι, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες κολλημένες στο 0-0.

Όπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο, η Λίβερπουλ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και δευτερόλεπτα μετά το σφύριγμα του διαιτητή, έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έβγαλε στον Φιρμίνο, αυτός κατέβασε ωραία, γύρισε, σούταρε, αλλά ο Κουρτουά αντέδρασε για μια ακόμα φορά σωστά και κράτησε το μηδέν.Στο 66’ η Ρεάλ απείλησε με τον Βινίσιους. Ο Βραζιλιάνος πάτησε περιοχή, αλλά ο Αλισον βγήκε γρήγορα και πρόλαβε τον μεσοεπιθετικό της Βασίλισσας.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ζότα σούταρε από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά της εστίας του Κουρτουά. Ο χρόνος κυλούσε με την Ρεάλ Μαδρίτης να κρατάει το μηδέν και την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Η Λίβερπουλ από την άλλη, δεν σταμάτησε στιγμή να πιέζει για το γκολ. Στις καθυστερήσεις μάλιστα παραλίγο να το πετύχει, αλλά ο Κουρτουά είπε και πάλι «όχι» στον Σαλάχ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φίλιπς, Καμπάκ (60′ Ζότα), Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ, Φαμπίνιο, Μίλνερ (60′ Τιάγκο), Σαλάχ, Φιρμίνο (82′ Σακίρι), Μανέ (82′ Όξλεϊ-Τσάμπερλεϊν)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Βαλβέρδε, Μιλιτάο, Νάτσο, Μεντί, Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρόος (72′ Οντριοθόλα), Ασένσιο (82′ Ίσκο), Βινίσιους (72′ Ροντρίγκο), Μπενζεμά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ