Οι τρεις «πρώην» της Παρί που ψάχνουν… εκδίκηση μέσα στη γαλλική πρωτεύουσα (pic)

Οι τρεις «πρώην» της Παρί που ψάχνουν… εκδίκηση μέσα στη γαλλική πρωτεύουσα (pic)

Την ώρα που η Παρί λέει «αντίο» στο Champions League με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, στα προημιτελικά βρίσκονται ήδη τρεις πρώην προπονητές της, οι οποίοι μάλιστα ενδέχεται να πάρουν εκδίκηση μέσα στην Πόλη του Φωτός!

Ματς για όλα τα γούστα έβγαλε η κληρωτίδα του Champions League για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, με το Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης να ξεχωρίζει περισσότερα από όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Ένα παιχνίδι το οποίο στην Παρί Σεν Ζερμέν θα το δουν από τα… σπίτια τους. Διότι τα «όργια» του Καρίμ Μπενζεμά στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» έβαλαν τέλος και στα φετινά όνειρα των Παριζιάνων οι οποίοι κάθε χρόνο βρίσκουν πιθανό και απίθανο τρόπο για να αποχαιρετήσουν πρόωρα τη διοργάνωση.

Έτσι και φέτος, η Παρί δεν θα έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει την κούπα με τα μεγάλα… αυτιά. Την ίδια ώρα, τρεις «πρώην» της γαλλικής ομάδας έμαθαν τους αντιπάλους τους για τη φάση των προημιτελικών.

Ο λόγος για τους Τόμας Τούχελ, Κάρλο Ανσελότι και Ουνάι Έμερι. Και οι τρεις τους ήταν στο παρελθόν στον πάγκο της Παρί. Κανένας τους δεν κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο στόχο των ανθρώπων της Παρί, με τον Τούχελ πάντως να στέλνει την ομάδα μέχρι και τον τελικό της Λισαβόνας το 2020.

Αυτή τη στιγμή πάντως, τόσο ο Γερμανός με τον Ιταλό, όσο και ο Ισπανός, θα δώσουν τις μάχες τους στα προημιτελικά του Champions League και θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά, την ώρα που η Παρί θα παρακολουθεί από το «Παρκ ντε Πρενς», έχοντας φυσικά και το μυαλό πως ένας εκ των τριών ενδέχεται να φτάσει μέχρι και στην κούπα μέσα στο Παρίσι στις 28/5!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ